Fátyol tisztítása, vasalása | Bridal Mirage - egyedi esküvői kiegészítők

Fátyol tisztítása, vasalása

Fátyol tisztítása, vasalása

Elődleges szabály hogy mosás során az anyagot nem dörzsöljük! A csipke és az egyéb díszek könnyen sérülhetnek egy erős behatás során ezért az anyagot csak langyos, enyhén mosószeres vízben nyomkodjuk át.

Száradás során igyekezzünk a fátylat kiteríteni, ne lepődjünk meg, ha rengeteg víz nagyon gyorsan csepeg ki belőle. Pár óra hossza alatt gyönyörűen megszárad.

A vasalás sokaknál ez a legfélelmetesebb feladat. A mi kiegészítőinkhez mindig egy tüll darabot csomagolunk, amin bátran gyakorolhatjuk a vasalást. A tüll és a hagyományos csipkék vasalásnál a vasalót állítsuk a leggyengébbik fokára, és csak gőzzel vasaljuk. Kristályos díszítésnél vigyázzunk, mert a kristály könnyedén megkarcolhatja a vasalónk talpát. Gyöngy díszítésnél előnyös, ha vasalni kívánt felület alá 2 réteg puha törülközőt teszünk. A francia csipke az ami különleges bánásmódot igényel. Sajnos a csipkét a forró gőz könnyen kilyukaszthatja, így csak az egészen langyos vasalóval közelítsünk felé.

A tüllöknek egyébként meg van az a fantasztikus tulajdonsága, hogy egy pár óra alatt kirúgják magukat, ezért azt tanácsolom, hogy esküvő előtt egy pár nappal vegyük ki a kiegészítőt a dobozból, és lógassuk ki valahova, így csak azokat a ráncokat kell eltüntetned, amik nem rúgták ki magukat.

Van ismerősöd, aki esküvőre készül? Mutasd meg neki! Köszönjük!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter

Submit a Comment

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>