Fátyol helyett | Bridal Mirage - egyedi esküvői kiegészítők

Úgy érzed menthetetlen vagy és hozzád egy fátyol sem passzol? Lehet, de itt van még egy lehetőség; fejdíszek

Úgy érzed menthetetlen vagy és hozzád egy fátyol sem passzol? Lehet, de itt van még egy lehetőség; fejdíszek

Ma már egyre nagyobb divatja van a legkülönfélébb fej és hajdíszeknek. Én ide sorolnám a birdcage fátylakat is, mivel nem igazán van meg az a hagyományos fátyol megjelenésük, sokkal inkább egy izgalmas új világként mutatnám be. A lehetőségek tárháza mondjuk, ki itt is végtelen, mint típusban, mind díszítésben.

birdcagefátyol

Fejdíszeknél előszeretettel használnak tollat, ami valljuk be nem egy könnyen tisztítható és még sérülékeny is. Egyedi rendelésnél vegyünk figyelembe környezetünk (párunk) toll allergiáját is!

Birdcage fátylaknál alapvető 3 típust tudunk megkülönböztetni: klasszikus egyfésűs és kétfésűs, amiket a fésűjét is díszíthetjük és hajpántos akár egészen rövid hajhoz, (akár kopasz fejhez is).  Készülhet hagyományos tüllből, különböző szélességű birdcage tüllből, vagy ezek kombinációjából.

Díszítésként bátran gondolkozhatunk romantikus csipkében, gyöngyben modern hatású csiszolt kövekben és textil virágokban. Textil virágjainkat igyekszünk mindig külön csipeszre feltenni. Ez teszi lehetővé, hogy a fejdísz a fátyollal és akár nélküle is bátran tudjuk használni!

Egyre nagyobb teret kapnak a különleges sűrű szövésű anyagból, lószőrből (ne nevess tényleg így hívják) készült fejdíszek. Ezeket csupán azért nem nevezem nevén mert, Magyarországon nem elterjedt, nem kapható. Ettől függetlenül mi beszerezzük, ha ez az ami neked kell

Külföldön egyre inkább előtérbe kerülnek azok a kiegészítők, amiknek még itthon nem igazán van meg a kultúrája, de szeretem. Szeretem mert hordható magában, szeretem mert hordható fátyollal, ez egy igazán kreatív kiegészítőnek számít. Egyetlen gond az elnevezése. Külföldön van rá egy elterjedt kifejezés, de ennek a szónak van több magyar jelentése is. Nem egy helyen olvastam az alábbi elnevezést, ami mondjuk ki, legagyítja ezt a kiegészítőt. A szó nem más mint “sapka” de ragadjuk meg a szó másik magyar megfelelőjét is, fejkötő ((illetve gyújtófej)).  (lásd főkép)

Van ismerősöd, aki esküvőre készül? Mutasd meg neki! Köszönjük!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter

4 Comments

 1. Érdeklődnék az első képen látható “fátyol” mennyibe kerül, és mennyi a megrendelési idő?

  Üdv: Tünde

  Reply
  • Kedves Tünde! A kiegészítőimre átlagosan 4-6 hetes elkészítési idő a jellemző. A megadott emailcímre küldöm a további információt!

   Reply
 2. Érdeklődnék egy egyedi tervezésű fátyol kapcsán. Pontosan nem tudom milyet szeretnék, de remélem jó helyen járok. A ruhám egy Sophia Tolli ruha, ivory tüll és fehér csipke kombinációval. Hozzá kétrétegű fátylat szeretnék és elképzelésem szerint hosszút. Képet szívesen küldök csak itt erre nem látok lehetőséget. Kérem, hogy küldjön tervet illetve árajánlatot is. Köszönettel : Vagner Gabriella

  Reply
  • Kedves Gabriella! Írtam emailt, remélem megkaptad. Ha mégsem info@bridalmirage.hu :-)
   Szép napot
   Erika

   Reply

Submit a Comment

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>