Az idei év legmenőbb kiegészítője; hajékszerek | Bridal Mirage - egyedi esküvői kiegészítők

Az idei év legmenőbb kiegészítője; hajékszerek

Az idei év legmenőbb kiegészítője; hajékszerek

Egy kiegészítő, ami bátran kombinálható fátyollal és fátyol nélkül is tökéletes dísze lehet menyasszonyi frizurádnak. Alapvetően a hajékszerek egy drót alappal készülnek, amire jellemzően gyönggyel ékesítünk, de felhasználhatunk hozzá különböző swarovski gyöngyöket, kristályokat, finom virágokat. Egyetlen tényt kell szem előtt tartani, passzoljon az esküvő témájához!

 

Miért szeretjük annyira ezt a kiegészítőt?

 

Mert nem túl hivalkodó! Mert könnyen a te ízlésedhez igazítható! Mert könnyen visszaköszön az esküvő témája vagy a dekor színe!  Mert különleges! Mert nem sablonos, annál inkább  egyedi!

esküvői fejdíszek, hajékszer készítés (7)

Kollekciómban te is megtalálsz pár populárisabb darabot, de mint mindenkit, téged is arra sarkallak hogy nyugodtan nézelődj a pinteresten, hiszen hasonlóan összerakhatunk egy olyan hajdíszt, ami több kép alapján készül – például az egyiknek az állása, a másiknak a felhasznált díszítőelemei tetszenek – és így könnyebb neked is magadénak érezned, hiszen nem tudod elképzelni egészen addig a kiegészítőt, amíg nem látsz magad előtt egy egyfajta mintát.

Hajékszerekben felhasznált színek a szivárvány bármely színében elérhetőek. Bár egyre inkább színesednek a kiegészítők, mégis mai napig elterjedtek az ezüst alapra készített hajékszerek, de van aki a törtfehér ruhájához arany színű ékszert választ és ilyenkor érdemes a hajdíszt is hozzá igazítani! A rose gold ruhák elterjedésével egyre többen szeretik ha a kiegészítőkben is visszaköszön ez a különleges árnyalat, amiben én is segíteni tudok, hiszen a réz árnyalata tökéletesen passzol ezen színű ruhákhoz!

Tény, hogy nem minden technika elérhető hazánkban, de a kreativitásnak nincs határa! Csináljunk, álmodjunk meg olyat ami talán még senkinek sem jutott eszébe! Miért akarna egy menyasszony sablonos lenni? Miért ne akarna valami különleges kiegészítőt?  Mikor ragyoghatná be a napot ha nem az esküvője napján? Miért ne tehetné el azt a kiegészítőt emlékbe? Miért ne viselhetné a barátnője, testvére… lánya ezt a különleges hajékszert?

esküvői fejdíszek, hajékszer készítés (1)

esküvői fejdíszek, hajékszer készítés (2)

Sokan félnek, hogy túl nagy kötöttséget jelentene ideje korán berendelni egy olyan kiegészítőt ami lehet soha nem fog passzolni a frizurájához. Igen valóban vannak kötöttségek, de cseppet sem olyan vészes. Vannak amik laza frizurába fonhatóak  és vannak olyanok ami egy szép kontyban mutatnak a legjobban. Ennyi. Nincs más megkötés, hiszen aki ismer az tudja szeretem ha kiegészítőimet sokoldalúan fellehet használni. Ez a kiegészítő típus még nem elterjedt nálunk ezért érdemes magaddal vinni frizura próbára hogy minél kényelmesebb legyen a nagy nap készülődésének folyamata.  A lehetőség adott, az hogy élsz e vele csak rajtad áll

 esküvői fejdíszek, hajékszer készítés (6)

esküvői fejdíszek, hajékszer készítés (4)

foto: Helga Schaefer | Photographer ● model: Greta Csizmadia (pureplan.hu) ●

frizura: Dávid Forgach ● ruha: Leya Marini Hungary

Van ismerősöd, aki esküvőre készül? Mutasd meg neki! Köszönjük!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter

Submit a Comment

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>