Meghan Markle csodálatos menyasszonyi fátlya | Bridal Mirage - egyedi esküvői kiegészítők

Ms. Markle csodás menyasszonyi fátyla

Ms. Markle csodás menyasszonyi fátyla
Meghan Markle menyasszonyi ruhája sokakat megoszt. Biztos voltam abban, hogy egy egyszerű szatén, törtfehér színű ruhában mondja ki a boldogító igent és abban is hogy a báli fazont, nem neki találták ki. Sokan támadják azért mert mintha nagy lett volna rá a ruha, de egész biztos vagyok, hogy okkal nem passzentos rá. Ha egy átlagos menyasszonyról lenne szó, csak annyit mondanék, lehet útban van a trónörökös, de mivel a királyi családról van szó, tudnunk kell, hogy hihetetlen kemény protokoll szabályoknak kell megfelelni ahol egy csinos csípővonalat nem ildomos csak úgy mutogatni.
 .
A ruha egyszerűségét a kiegészítők tették feledhetetlenné. A világsajtóban nagyobb figyelmet is kap a menyasszonyi fátyla mint itthon. A ruhát, fátylát Clare Waight Keller (Givenchy divatház) álmodta meg és ugyanitt készült a menyasszony szatén cipője is. Mivel a ruha mondjuk ki egyszerű és letisztult így a kiegészítőknek kellett elmondania mindazt amit nem  szavakban akarunk elmondani. A fátyol hivatalosan 16,4 láb hosszú azaz 500 cm. A fátyol finom lágy esésű selyem tüllből készült. A fátylon szereplő virágok sokkal többet jelképzetek, mint gondolnánk, de ne rohanjunk előre.
.
Meghan Markle menyasszonyi fátyla (2)
.
.
A fátylat finom selyem szállal hímezték, és hogy még kifinomultabb és különlegesebb legyen, organzával díszítették hogy a minta kicsit kijöjjön térbe, azaz 3 dimenziós legyen. A kiegészítőn még megjelenik két virág, Meghan kérésére. Az illatos Tündérfa és a kaliforniai mák motívumai köszönnek vissza a fátyol uszályán. A fátyol elején szimmetrikusan a szeretetet szimbolizáló búza jelenik meg, amit egy kölcsönkapott álomszép tiarára rögzítettek. Nem tudom mennyire néztétek az eseményeket, de hogy egy férfi ennyire ügyeljen arra, hogy a fátylat hátrahajtva is tökéletesen álljon menyasszonya fején…. imádat van.
.
A fátylat egyedileg kézzel hímezték. Igen jól olvasod kézzel! Nem nem beállított varrógépes programmal meg a legújabb technológiával, csak simán kézzel. A kiegészítőn szereplő virágok hímzése több száz munkaórát vett igénybe. A fátyol tökéletességét csak fokozza, hogy a hímzőnők 30 percenként mostak kezet, hogy a legapróbb szennyeződés se kerüljön a kiegészítőre. Túlzás? Egyáltalán nem, hiszen a felhám kopása valóban elszínezősét okozhat a textílián.
.
A fátyol finom vonalvezetése tökéletes. Alapfazonját tekintve körfátyol, csak úgy mint Katalin hercegnőé, csupán egy “picivel” hosszabb. A fátyol 5 méteres hosszúsághoz egy megközelítően 100 centis előrehajtható rész is tartozik amitől még ünnepibb. A tervező ügyelt az egyensúlyra. A fátyol díszítettsége elöl finom, az uszály felé haladva pedig egyre szélesedik. A fátylon szereplő virágok 53 ország nemzetközösségét képviselik.
.
Így hát joggal mondhatjuk, hogy a menyasszony megjelenése nem csak makulátlan, sokkal inkább tökéletes volt minden tekintetben.
.meghan-markle-eskuvoi-ruhaja-givenchy-1
Meghan Markle esküvői fátyol
meghan-markle-eskuvoi-ruhaja-givenchy-8
Van ismerősöd, aki esküvőre készül? Mutasd meg neki! Köszönjük!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter

Submit a Comment

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>