Ajánlatunk viszonteladó partnereinknek! | Bridal Mirage - egyedi esküvői kiegészítők

Ajánlatunk viszonteladó partnereinknek!

esküvői fejdíszek, hajékszer készítés FRIDA és NINA

Tisztelt Üzletvezető!

Egy szalon tulajdonos akkor él meg ha a minden igényt ki tud elégíteni! Nem véletlen hogy Ön is a fő hangsúlyt a ruhákra teszi, de amikor egy menyasszony valami más, különleges kiegészítőt keres, akkor ismét útnak indul és felkeresi a konkurenciáit!

NE ENGEDJE EL!

A legfontosabb, hogy minden menyasszony maradéktalanul elégedett legyen és ezért minden igénynek eleget kell tennie, úgy hogy Ön ne költsön felesleges pénzt, amit ruhákba fektethetne! Legyen a partnerem kötelezettségek nélkül!

Pörgesse fel vállalkozását Trunk Show-al

EGY FANTASZTIKUS LEHETŐSÉG AZ ISMERKEDÉSRE! Az esemény alkalmából menyasszonyaik megtekinthetik a legkülönlegesebb és legtrendibb kiegészítőket, szükség esetén egyedi rendelési igényeiket is leadhatják és szalonja bezsebelheti az elismeréseket, hiszen ilyenkor nincs olyan menyasszony aki ne nézné meg a szalon kínálatát is

Állandó kedvezmények!

Partnereinknek állandó 20% kedvezményt biztosítunk!

Kötelező fogyasztói ár?

Nincs kötelező fogyasztói ár!!!

Kizárólagosság

Partnereink kizárólagosságot élveznek! Vonzás körzetükben más partnertől nem fogadunk el jelentkezéseket ezzel is növelve a szalon értékét!

SEO + Facebook + Instagram

Link partnereim sorában amitől jobb besorolást kap a google keresőben!

Közösségi oldalainkon megosztásokkal segítjük partnereink látogatottságát!

+1 ok

Folyamatosan bővülő rajongó táborunknak köszönhetően, egyre több olyan levelet kapunk, hogy hol lehetne ezeket megtekinteni az Ön városában és mi ezer örömmel irányítjuk Önhöz, mert annak a menyasszonynak vannak testvérei, barátnői, facebook ismerősei….

Mit kérünk cserébe?

Szeretnénk, hogy a márkánk minél több menyasszony számára ismert legyen, ezért kérjük a termékeken illetve a csomagoláson elhelyezett logónkat, ne távolítsák el!

Mi az amiben segíthetünk?

Menyasszonyi fátylak, hajékszerek, hajdíszek, fejdíszek, menyasszonyi övek, gyűrűpárnák…

Az Ön kapcsolattartója:

Gajdácsné Gombos Erika

szalon@bridalmirage.hu

+3670517867

Elkészítési idő

Készleten lévő termékeinket rövid határidővel tudjuk postázni, viszont egyre több mindent külföldről kell rendelnünk, így előfordulhat a 2 hónapos elkészítési határidő is! Kérem rendelésnél vegyék figyelembe! Köszönjük!

Van ismerősöd, aki esküvőre készül? Mutasd meg neki! Köszönjük!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter