Szeretjük a Swarovski gyöngyök csillogását legfőképp az esküvőnk napján | Bridal Mirage - egyedi esküvői kiegészítők

Szeretjük a Swarovski gyöngyök csillogását legfőképp az esküvőnk napján

Szeretjük a Swarovski gyöngyök csillogását legfőképp az esküvőnk napján

Kevés olyan alkalom adatik meg mint az esküvőd napja. Hiszen gondoljunk bele, ezen a napon minden a tökéletességről szól és erről a kiegészítők sem maradhatnak el ilyenkor. Sokan ismerik a swarovski termékek magas színvonalát, csillogását és nem ok nélkül szeretek én is vele dolgozni! Hihetetlen mennyi lehetőséget rejtenek magukban ezek a gyöngyszemek és csupán a fantázia szabhat határt, főleg ha ötvözzük őket!

Baloldali fotó: Vámos Csaba, Kádár Andrea, Berendi Györgyi, Kyra és Bridal Mirage Jobboldali kép: swarovski gyöngyökökből készült hajdísz arany, pezsgő és crystal színekben

Baloldali kép: Vámos Csaba, Kádár Andrea, Berendi Györgyi, Kyra és Bridal Mirage
Jobboldali kép: ezt a swarovski gyöngyökből készült hajdísz arany, pezsgő és crystal színekben készítettem el

Szeretem ha hajékszereim jól kombinálhatóak variálhatóak, éppen ezért finoman hajlítható alappal készítem így bármilyen frizurához hozzá lehet igazítani, könnyedén. Hajdísz választásánál a kiegészítő méretét és a felhasznált díszítőelemeket a te stílusod határozza meg! A tervezés folyamán szeretem figyelembe venni a ruha, az esküvő stílusát és mindezt úgy igazítom a menyasszonyhoz, hogy finom összhang alakuljon ki  és ízléses egységet alkosson az esküvő napján! A swarovski az a díszítőelem ami minden stílushoz tökéletes választás!

foto: Nerpel Nikolett, Kádár Andrea (N'drea Make Up) JKaposistyle, Kaderin Contance, Berendi Györgyi és Bridal Mirage

foto: Nerpel Nikolett, Kádár Andrea (N’drea Make up) JKaposistyle, Kaderin Contance, Berendi Györgyi és Bridal Mirage

Hihetetlen mi minden kihozható egyetlen hajdíszből, mennyi karakterhez tud passzolni semleges csillogásával úgy, hogy díszít és finoman kiegészít mégsem túl sok. Egy biztos! A Swarovski gyöngyök csillogása minden esküvői stílushoz tökéletesen passzol és ez a négy kép tökéletesen bebizonyítja azt, hogy egyetlen kiegészítőt sem érdemes beskatulyázni egyetlen témában. Válassz olyan kiegészítőt ami a te személyiségedet tükrözi, legyél akár merész akár visszafogott hidd el választásoddal fogod a ruhádat a saját ízléseddé varázsolni, mert ez a kiegészítők legfőbb feladata! Engedd meg neki hogy beteljesítse neme feladatát!

Noémi hajdíszem bátran viselhető több különböző fátyol fazonnal és magában is. Swarovski gyöngyökből készítettem és finoman meghintettem csillogó strasszokkal amitől igazán különleges lett a végeredmény!

foto: Vári Dénes, Helga Schaefer, Esküvő Trend Magazin Noémi hajdísz különböző stílusú fotókon

foto: Vári Dénes, Helga Schaefer, Esküvő Trend Magazin
Noémi hajdíszem különböző stílusú fotókon

Érdemes kombinálni az alapanyagokat! Minél különlegesebb dekorációs elemeket használunk, annál különlegesebb kiegészítőt kapunk! A díszítőelemek kiválasztásánál érdemes figyelembe venni a ruhán, ékszereken található díszítőelemeket a kifogástalan harmónia jegyében. Sokszor van az, hogy egy menyasszony a szak szavak ismerete nélkül szeretne valami megfogalmazni. Ilyenkor érdemes inspiráció képeket küldeni, ami alapján összegezve a részleteket, elkészül a menyasszony egyedi kelléke.

Szedra fejdísz: Esküvő Trend Esküvői magazin fotózásán készült  (bal felső kép) Forever wedding photography (bal alsó kép

Szedra fejdísz: Esküvő Trend Esküvői magazin fotózásán készült Virág Anitáról (bal felső kép) Forever wedding photography fotója Peller Annáról (bal alsó kép)

Van ismerősöd, aki esküvőre készül? Mutasd meg neki! Köszönjük!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter

Submit a Comment

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>