Csillogó fülbevaló igazgyönggyel • Bridal Mirage - egyedi esküvői kiegészítők
igazgyöngy swaroski fülbevaló menyasszony 61-002 (4)
igazgyöngy swaroski fülbevaló menyasszony 61-002 (3)igazgyöngy swaroski fülbevaló menyasszony 61-002 (1)igazgyöngy swaroski fülbevaló menyasszony 61-002 (2)

Csillogó fülbevaló igazgyönggyel

4.300 Ft

A fülbevalóhoz a Swarovski kristály mellé tenyésztett igazgyöngyöt tettem. A babona szerint az a nő aki igazgyöngyben áll az oltár elé, soha nem hullajt könnyet férje oldalán.  Az igazgyöngy színe miatt ezt a fülbevalót leginkább krém színű ruhákhoz ajánlom.

Egy menyasszonyi ékszer, ami a nagy nap után is bátran viselhetsz

Termékleírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Van ismerősöd, aki esküvőre készül? Mutasd meg neki! Köszönjük!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Csillogó fülbevaló igazgyönggyel”