GERLE - Kalapos birdcage fátyol • Bridal Mirage - egyedi esküvői kiegészítők
menyasszony_boudoir_027a
Kalapos birdcage fátyol (4)Kalapos birdcage fátyol (1)birdcage tüllbirdcage fátyol - GERLE 2birdcage fátyol - GERLE 1birdcage fátyol - GERLE 3Kalapos birdcage fátyol (2)Kalapos birdcage fátyol (3)

GERLE – Kalapos birdcage fátyol

A kis kalap résztől nem csak csinos hanem roppant elegáns megjelenést ad viselőjének. A kalap takarásában én a fésűt ajánlom, de rakhatok alá csatot de akár pántot is a te igényeid szerint! A kalapot olyan tüllel díszítem amilyennel szeretnéd és a díszítésen is változtathatunk!

Használjuk ki a rengeteg lehetőséget, én megtervezem neked azt a kiegészítőt, amire mindig is vágytál

Érdekel!

Termékleírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Van ismerősöd, aki esküvőre készül? Mutasd meg neki! Köszönjük!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “GERLE – Kalapos birdcage fátyol”