Menyasszonyi és alkalmi karkötők • Bridal Mirage - egyedi esküvői kiegészítők
menyasszonyi karkötő swarovski gyöngyből (1)
menyasszonyi karkötő swarovski gyöngyből (5)menyasszonyi karkötő swarovski gyöngyből (4)menyasszonyi karkötő swarovski gyöngyből (3)menyasszonyi karkötő swarovski gyöngyből (2)

Menyasszonyi és alkalmi karkötők

3.600 Ft7.000 Ft

A swarovski gyöngyök csillogását minden nő szereti, ezért is használtam fel a karkötők készítésénél.  Az ékszer hatalmas előnye, hogy a legfinomabb tüll szoknyába, sem akad bele, így bátran viselheted a nagy napon, vagy bármely jeles eseményre és állítható kapoccsal van felszerelve! Ne feledd, fantasztikus koszorúslány felkérő ajándék is lehet.

Az ékszereket exkluzív díszdobozban adom át

A webáruházban szereplő ékszerek mindegyike átlátszó és krém színű gyöngyökből, ezüst színű szerelékkel, azaz kapoccsal készültek! Egyedi rendelés esetén lehetőséged van más színű gyöngyből és arany színű szerelékkel kérned egyedi rendelés estén vedd fel a kapcsolatot mihamarabb ezen az elérhetőségen!

Kiválasztás törlése

Termékleírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Van ismerősöd, aki esküvőre készül? Mutasd meg neki! Köszönjük!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter

További információk

Minta:

1 Swarovski gyöngyből, 2 Swarovski gyöngyből, 3 Swarovski gyöngyből strasszal, 4 Swarovski gyöngyből strasszal

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Menyasszonyi és alkalmi karkötők”