Menyasszonyi öv gyönggyel és kristállyal díszítve • Bridal Mirage - egyedi esküvői kiegészítők
menyasszonyi-ov-gyongyos-003
menyasszonyi-ov-gyongyos-003csillogo-menyasszonyi-ovek

Menyasszonyi öv gyönggyel és kristállyal díszítve

10.000 Ft

Egyszerű finom és nőies. Talán ezekkel a szavakkal tudnám jellemezni leginkább ezt a menyasszonyi övemet amit rengeteg gyöngy és néhány ezüstösen csillogó kő ékesít. Varázsolj el mindenkit a nagy napon hiszen mint tudjuk, egy jól megválasztott öv szuper karcsú derekat varázsolhat neked is a nagy napon!

Kiválasztás törlése
Cikkszám: nincs feltételhez kötve. Címkék: , , , , , , , .

Termékleírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Van ismerősöd, aki esküvőre készül? Mutasd meg neki! Köszönjük!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter

További információk

Színe:

Fehér,

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Menyasszonyi öv gyönggyel és kristállyal díszítve”