ROXÁNA koszorú, hajdísz • Bridal Mirage - egyedi esküvői kiegészítők
Roxána koszorú (3)
Roxána hajdísz strassz (10)Roxána hajdísz strassz (11)Roxána hajdísz strassz (9)Roxána koszorú (1)

ROXÁNA koszorú, hajdísz

19.000 Ft

 

Egy nemzetközi szinten elismer kiegészítő tervező kollekciójának újragondolt változata, amitől még különlegesebbnek érzem. A hajdíszt finom gyöngyözött csipkék ékesítenek melyeket, strasszal kirakott játékos vonalvezetésű ívek kötnek össze. A csipkék alatt végigfutó alap könnyen formára hajlítható, így sok frizurához tökéletes választás.

A hajdíszt kérheted fehér és a krém szín különböző árnyalataiban, hogy tökéletesen passzoljon a ruhádhoz.

 

 

Kiválasztás törlése
Cikkszám: nincs feltételhez kötve. Kategória: . Címkék: , , , , , , .

Termékleírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Van ismerősöd, aki esküvőre készül? Mutasd meg neki! Köszönjük!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter

További információk

Színe:

Fehér, Krém/Ivory/Törtfehér

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “ROXÁNA koszorú, hajdísz”