RÓZA - hajékszer kollekció • Bridal Mirage - egyedi esküvői kiegészítők
RÓZA - fém hajékszer kollekció (2)
RÓZA - fém hajékszer kollekció (3)RÓZA - fém hajékszer kollekció (4)RÓZA - fém hajékszer kollekció (1)RÓZA - fém hajékszer kollekció (5)

RÓZA – hajékszer kollekció

 

Kézzel formáztam meg a rózsák minden egyes szirmát. Talán ettől olyan különleges és egyedi. A hajékszer alapját a rózsák színéhez passzoló swarovski kristályok ékesítik és az összhang tökéletes.  kidolgozottságának köszönhetően tudom mennyire nagy újdonság ez a hajékszer, éppen ezért bátorítok minden menyasszonyt hogy a frizura tervével keressen meg, hogy olyan ívet tudjak adni a hajékszernek, ami passzol majd az ő és a fodrásza elképzeléséhez egyaránt.

A kiegészítő kérhető ezüst, arany és vörös réz színeiben, ami leginkább a “blush” árnyalatú ruhákhoz tökéletes választás

A hajdíszemet természetesen fátyollal együtt is lehet hordani

 

 

Érdekel!

Termékleírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Van ismerősöd, aki esküvőre készül? Mutasd meg neki! Köszönjük!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “RÓZA – hajékszer kollekció”