TAMARA - kristályos menyasszonyi fejdísz - Bridal Mirage - egyedi esküvői kiegészítők
Tamara (4)
Tamara (1)Tamara (5)Tamara (6)Tamara (3)

TAMARA – kristályos menyasszonyi fejdísz

Látványos, figyelemfelkeltő fejdíszem igazi kuriózum. Az ezüst kövek között finom swaroski gyöngyök teszik még különlegesebbé a látványt, amit igazíthatunk a csokrod, vagy a dekoráció színéhez. Ragyogd be a napot ezzel a különleges fejdísszel és kápráztass el mindenkit.

Hordható fátyollal és fátyol nélkül is tökéletes választás

 

 

Érdekel!

Termékleírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Van ismerősöd, aki esküvőre készül? Mutasd meg neki! Köszönjük!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter