TILDA hajékszer igazgyönggyel és swarovskival • Bridal Mirage - egyedi esküvői kiegészítők
hajékszer TILDA prémium kategoriás (5)
hajékszer TILDA prémium kategoriás (3)hajékszer TILDA prémium kategoriás (2)hajékszer TILDA prémium kategoriás (4)hajékszer TILDA prémium kategoriás (1)

TILDA hajékszer igazgyönggyel és swarovskival

 

A Swarovski üveg gyöngyök egyedi csiszolása, ahogy megcsillannak a nap fényében, garantáltan beragyogja a napodat. A hajékszerem legszebb éke az igazgyöngyből formázott virágocskák ami egy kis romantikát is belecsempész a megjelenésedbe.

A hajdíszt könnyedén rögzítheted a frizurádba a rászerelt kontytűvel, ami a legtöbb frizurához tökéletesen passzol.

A hajdíszt párban kérhető, hiszen így a kettő darab mutat a legjobban

 

 

Érdekel!

Kategória: . Címkék: , , .

Termékleírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Van ismerősöd, aki esküvőre készül? Mutasd meg neki! Köszönjük!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “TILDA hajékszer igazgyönggyel és swarovskival”