BORÓKA hajékszer – KÉSZLETEN

15.000 Ft

Ki ne ismerné ezt a kiegészítőt! Sokak kedvence ez a frizurába beleépíthető egyszerű ám de annál látványosabb apróság ami megközelítően 50 centiméteres hosszúsággal rendelkezik. A kiegészítőt finom viaszolt gyöngyök és swarovski kristályok ékesítik.

Kontyhoz és kiengedett hajhoz egyaránt ajánlom ezt a hajékszert, amit kontytűk segítségével könnyedén a frizurádhoz rögzíthetsz és a legszebb benne, hogy fátyollal együtt is bátran viselhető!

A kiegészítő elkészítési ideje megközelítően 6-8 hét

 

Törlés

Leírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

További információk

Színe:

Fehér, Krém/Ivory/Törtfehér

Értékelések

  1. Imola

    Kedves Erika!

    Megérkezett, gyönyörű. <3

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük