Dorina - csipkés fátyol • Bridal Mirage - egyedi esküvői kiegészítők
Dorina csipkés fátyol
Dorina csipkés fátyol 2Dorina csipkés fátyol 3Dorina csipkés fátyol hátulról

Dorina – csipkés fátyol

Romantikus menyasszonyok elengedhetetlen kiegészítője a nagy napon. A fátyol 1 rétegű, azaz nem előrehajtható és igény szerint más csipkével is kérhető. Jelenleg több mint 25 csipke közül választhatsz, többsége pedig fehér és krém színben is kérhető.

- Kovács Dórin lévő fátylam több hosszúságban is kérhető, a képen egy 130 cm-es darab látható. Ez a hosszúság tökéletes választás azoknak akik szeretik a hosszú fátylakat, de félnek, hogy túl sok lenne és nem tudnának benne kényelmesen mozogni.

- a képeken szereplő fátyol fazonját tekintve, középenhúzott fátyol 

- nem tudod eldönteni, hogy melyik árnyalatra, van szükséged? Kattints ide és kérj itt anyagmintáimból, hogy magabiztosan  adhasd le a rendelésed.

Érdekel!

Cikkszám: Dorina. Kategória: .

Termékleírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Van ismerősöd, aki esküvőre készül? Mutasd meg neki! Köszönjük!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Dorina – csipkés fátyol”