Kíra - különleges egyedi fejdíszek
különleges angol stílusú fejdísz
különleges angol stílusú fejdísz (1)különleges angol stílusú fejdísz (2)különleges angol stílusú fejdísz (3)

Kíra – különleges egyedi fejdíszek a legkülönlegesebb alkalomra

 

Angol királyi hölgyek kiegészítője, amit előszeretettel viselnek rangos lovasversenyek  ékeként viselhető különleges egyedi fejdíszek. A kiegészítő minden alkotóelemét külföldről rendelem, mert meggyőződésem, hogy egy fejdísznek nem csak szépnek kell lennie, hanem kényelmesnek is! Különbözős stílusban és színben tudom elkészíteni, hogy minél jobban passzoljon hozzád, a ruhádhoz és az alkalomhoz. Küld el az elképzelésedet és álmodjuk meg a részleteket közösen!

 

 

Érdekel!

Termékleírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Van ismerősöd, aki esküvőre készül? Mutasd meg neki! Köszönjük!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Kíra – különleges egyedi fejdíszek a legkülönlegesebb alkalomra”