LARA - fülbevaló • Bridal Mirage - egyedi esküvői kiegészítők
Virágos fülbevaló LARA (4)
Virágos fülbevaló LARA (1)Virágos fülbevaló LARA (2)Virágos fülbevaló LARA (3)

LARA – fülbevaló

A LARA kollekcióm ékszerei nem csak különlegesek de változatosak is! Rendeld szettben – pánttal, kontydísszel vagy hajdísszel - és hord bátran az év bármely napján.

A fülbevalókat nikkelmentes alkatrészekből állítottam össze és swarovski igazgyöngy utánzatokkal díszítettem! Olyan színű gyönggyel díszítem amilyennel szeretnéd.

- választható színek: ezüst – arany – igény esetén akár bronzból is

- kombinálható színek

- a fülbevalókat 2 verzióban kérheted

- prémium minőségű olasz díszdobozzal együtt kerül átadásra

Kollekció további részei

Model foto: Vári Dénes Photography | Arabella Lux Esküvői Ruhaszalon | Juhász Hair Salon | Kinga Miskolczi Professional Makeup – European Champion

 

Érdekel!

Termékleírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Van ismerősöd, aki esküvőre készül? Mutasd meg neki! Köszönjük!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “LARA – fülbevaló”