Lizett - sűrűszövésű arcfátyol • Bridal Mirage - egyedi esküvői kiegészítők
Lizett esküvői fejdísz (4)
Lizett esküvői fejdísz (3)

Lizett – sűrűszövésű arcfátyol

Arcfátyol egy különleges alapanyagból. A fátyol tüllje nem túl lágy így a szél nem fújja az arcodba úgy mint egy hagyományos fátyol tüllt, mégsem olyan merev, hogy kényelmetlen legyen a viselése. a fejdísz mintája szabadon – egyeztetések alapján változtatható, hogy minél jobban passzoljon az esküvőd és a te stílusodhoz!

A fejdíszt lehet kérni fésűs illetve pántos felrögzítési lehetőséggel, így rövid hajú menyasszonyok is bátran bevállalják!

 

Foto: Esküvő Trend Magazin, Berendi Györgyi,  Nagy Károly

Érdekel!

Kategória: .

Termékleírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Van ismerősöd, aki esküvőre készül? Mutasd meg neki! Köszönjük!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Lizett – sűrűszövésű arcfátyol”