LOTTI - menyasszonyi öv és birdcage fátyol • Bridal Mirage - egyedi esküvői kiegészítők
LOTTI - menyasszonyi birdcage fátyol (2)
LOTTI - menyasszonyi birdcage fátyol (1)LOTTI - birdcage fátyolLOTTI - menyasszonyi öv (2)LOTTI - menyasszonyi öv (3)LOTTI - menyasszonyi öv (1)

LOTTI – menyasszonyi öv és birdcage fátyol

Finom 3D-s virágok teszik különlegessé ezt a szettet. Természetesen a szett mindkét darabja külön is megrendelhető és minden öv, és fátyol kicsit különleges, egyedi.

Az öv 2 cm széles varrott öv amit fém kapoccsal lehet a derekadon rögzíteni. Az öv félkész, ami annyit jelent hogy a nagy nap előtt 1-2 héttel a méretedre kell igazítani. A végleges méret kialakitásához minden , csatot, kapcsot mellékelünk!

A fátyol szabását tekintve klasszikus egyfésűs. Ez az a fazon ami mindenkinek tökéletesen áll és éppen ezért annyira közkedvelt.

A szett finom és elegáns megjelenést biztosít viselőjének

Model foto: Vári Dénes Photography | Arabella Lux Esküvői Ruhaszalon | Juhász Hair Salon | P. Noémi

 

 

 

Érdekel!

Termékleírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Van ismerősöd, aki esküvőre készül? Mutasd meg neki! Köszönjük!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “LOTTI – menyasszonyi öv és birdcage fátyol”