Szíves fülbevaló

3.500 Ft5.000 Ft

Egy apróság neked vagy egy ajándék a koszorúslányaidnak! Válaszd ezt az egyszerű kis fülbevalót, a nagy napra és ne feledd, bármilyen alkalomra bátran viselheted ezt a Swarovski gyöngyökből készített ragyogó ékszert!

Ragyogd be a napot ezzel a különleges ékszerrel kristály vagy kristály AB színben amin visszaköszönnek a szivárvány meleg színei

Más színben is kérheted! Rendeld meg egyedi szín összeállításban ezt a fülbevalót, aminek az elkészítési ideje megközelítően 1 hónap.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

További információk

Színe:

Kristály, Kristály AB, Más színben szeretnék rendelni

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szíves fülbevaló” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.