Szíves fülbevaló • Bridal Mirage - egyedi esküvői kiegészítők
Birdcage fátyol csipkés ruhához (2)
31-003 (1)31-003 (2)

Szíves fülbevaló

3.500 Ft5.000 Ft

Egy apróság neked vagy egy ajándék a koszorúslányaidnak! Válaszd ezt az egyszerű kis fülbevalót, a nagy napra és ne feledd, bármilyen alkalomra bátran viselheted ezt a Swarovski gyöngyökből készített ragyogó ékszert!

Ragyogd be a napot ezzel a különleges ékszerrel kristály vagy kristály AB színben amin visszaköszönnek a szivárvány meleg színei

Más színben is kérheted! Rendeld meg egyedi szín összeállításban ezt a fülbevalót, aminek az elkészítési ideje megközelítően 1 hónap.

Kiválasztás törlése
Cikkszám: nincs feltételhez kötve. Kategória: . Címke: .

Termékleírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Van ismerősöd, aki esküvőre készül? Mutasd meg neki! Köszönjük!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter

További információk

Színe:

Kristály, Kristály AB, Más színben szeretnék rendelni

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Szíves fülbevaló”