SZANDRA - francia csipkés fátyol • Bridal Mirage - egyedi esküvői kiegészítők
Szandra - hosszú franciacsipkés fátyol
Szandra - hosszú franciacsipkés fátyol (4)Szandra - hosszú franciacsipkés fátyol (3)Szandra - hosszú franciacsipkés fátyol (2)Szandra - hosszú franciacsipkés fátyol (1)

SZANDRA – francia csipkés fátyol

Egyre inkább elterjed díszítési forma esküvői ruhákon, így a kiegészítőkben is érdemes erre a különleges francia csipkére gondolni. A csipkéből készült fátylat kérheted több fazonban és hosszúságban, csak passzoljon a ruhádhoz és az elképzelésedhez.

- a képen középenhúzott, 2 rétegű fátyol látható, de kérheted 1 rétegben is

- a finom csipke kézzel kerül felvarrásra

- 2 árnyalatban kérheted; hófehér és törtfehér (ami passzol off white és ivori színű ruhákhoz) 

- minden csomagom tartalmaz egy anyagmintát, és egy leírást a problémamentes használatért

- nem tudod eldönteni, hogy melyik árnyalatra, van szükséged? Kattints ide és kérj itt anyagmintáimból, hogy magabiztosan  adhasd le a rendelésed.

foto 1: Vári Dénes Photography, Arabellal Lux Esküvői Ruhaszalon, Juhász Gábor

foto 2: Vári Dénes Photography, Arabella Lux Esküvői Ruhaszalon, Juhász Gábor, Miskolczi Kinga 

 

Érdekel!

Termékleírás

 

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Van ismerősöd, aki esküvőre készül? Mutasd meg neki! Köszönjük!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “SZANDRA – francia csipkés fátyol”