TAMARA – mini esküvői hajdísz

Tamara hajdíszem mini változatával sokak álma valóra válhat! A hajdísz különlegessége, hogy az apró swarovski üveggyöngyök színét te  választhatod, ki, hogy minden részlet tökéletes összhangban legyen!

A hajdísz fésűvel, könnyedén rögzíthető a frizurához és tipikusan olyan kiegészítő, amit nem csak az esküvőd napján fogsz viselni!

– a díszt swarovski gyöngyökkel díszítettem, aminek a színét te is kiválaszthatod

– fésűre dolgoztam, a könnyű felrögzítésért, de kérheted hajpántra is

– a hajdíszt exkluzív díszdobozban kerül átadásra

Tamara kollekció

Model foto: Vári Dénes Photography | Arabella Lux Esküvői Ruhaszalon | Kinga Miskolczi Professional Makeup – European Champion | Juhász Hair Salon

Leírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TAMARA – mini esküvői hajdísz” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük