TAMARA - mini esküvői hajdísz • Bridal Mirage - egyedi esküvői kiegészítők
Tamara mini esküvői hajdísz (1)
Tamara mini esküvői hajdísz (5)Tamara mini esküvői hajdísz (3)

TAMARA – mini esküvői hajdísz

Tamara hajdíszem mini változatával sokak álma valóra válhat! A hajdísz különlegessége, hogy az apró swarovski üveggyöngyök színét te  választhatod, ki, hogy minden részlet tökéletes összhangban legyen!

A hajdísz fésűvel, könnyedén rögzíthető a frizurához és tipikusan olyan kiegészítő, amit nem csak az esküvőd napján fogsz viselni!

- a díszt swarovski gyöngyökkel díszítettem, aminek a színét te is kiválaszthatod

- fésűre dolgoztam, a könnyű felrögzítésért, de kérheted hajpántra is

- a hajdíszt exkluzív díszdobozban kerül átadásra

- Tamara kollekció

Model foto: Vári Dénes Photography | Arabella Lux Esküvői Ruhaszalon | Kinga Miskolczi Professional Makeup – European Champion | Juhász Hair Salon

Érdekel!

Termékleírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Van ismerősöd, aki esküvőre készül? Mutasd meg neki! Köszönjük!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “TAMARA – mini esküvői hajdísz”