6724 SZEGED, Kossuth Lajos sgt 105.

Nyitva: csütörtöki és pénteki napokon 10-16 óráig, előzetes időpont egyeztetés szükséges

(igény esetén nyitvatartási időn kívül is szívesen fogadunk)

A kiválasztott kiegészítőt helyszínen készpénzben vagy átutalással tudod rendezni! A vásárlásról online számlát állítunk ki amit e-mailben továbbítunk az általad megadott címre.

1136 BUDAPEST, Raoul Wallenberg utca 5

Következő rendelkezésre álló időpont: 2024 MÁJUS 14 időpont egyeztetés szükséges

A konzultáció az általam rendezett nyílt napokon, hétfői és pénteki napokon a látogatás ingyenes, a kiválasztott kiegészítőt helyszínen, készpénzben vagy átutalással tudod rendezni! A vásárlásról online számlát állítunk ki amit e-mailben továbbítunk az általad megadott címre.

Próbálható kiegészítők

 

  Hogyan szólíthatlak (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet


  Hozzájárulok személyes adataim használatához (bővebben ÁSZF)

  .

  .

   

  Elérhetőségeim:   bridalmirage@gmail.com    06705157867

   

   

  FELTÉTLENÜL OLVASD EL!!! 

  A személyes konzultáció keretében lehetőséged van menyasszonyi fátylat, övet, ékszert fejdíszt vagy hajdíszt próbálnod.

  Biztosítsd minden vendégnek a diszkrét próba lehetőségét, ezért kérlek a megbeszélt időpontra pontosan érkezz, 1 fő kíséretében.

  Elősegíti a próba hangolódását, és könnyebb elképzelni a kiegészítőt a menyasszonyi ruhádhoz, ha világos színű (fehér/törtfehér) felsőben érkezel!

  A konzultáció során kíváncsi leszek a ruhád pontos színére! Kérlek érdeklőd meg, hogy a fehér melyik árnyalatában  tervezzük meg kiegészítőidet (célszerű a vőlegény ingét is hozzá igazítani)

  A próba során a kisgyermek, az új felfedezésre csalogató környezetben nem engedi meg, hogy anya nyugodtan átgondolhassa a lehetőségeit így ezért javasolom, hogy arra az időszakra a felügyeletét szervezd meg vagy legyen egy kísérőd

  A próba során ügyelünk a kiegészítők épségére, ezért kérlek olyan sminkben jelenj meg ami nem túl erős mégis kellemesen érzed magad benne.

  A bemutatott kiegészítőket kézzel készítem, ezért lehetőség van egyedi elképzelések teljesítésére is!

  Köszönettel: Erika

   

  Márkaképviselőimet itt találod!

  . 

  .

  Üzemeltető adatai

  Az oldal tulajdonosa: Gajdács János (egyéni vállalkozó) Postázási címe: 6764 Balástya Ady utca 13 Személyes átvételre Szegeden a Kossuth Lajos sgt 105 szám alatt található szelonomban van lehetőség. Email: bridalmirage@gmail.com Adószám: 79097026-1-26 Kapcsolattartó személy: Gajdácsné Gombos Erika Elérhetősége: 70/5157867

  .

  Fizetési módok és szállítási határidők, költségek

  Termékeinket a GLS és az MPL szállítja ki megrendelőinknek! Webáruházas értékesítés esetén, utalást követően 5-10 nap összekészítjük, majd a választott átvételi módon kerül továbbításra. Aktuális díjszabása a rendelés végén, a kosárban látható. Szállítási határidő egyedi rendelés esetén 2-12 hét. 

  .

  Elállási jog

  Elállási jog webáruházon keresztül történő vásárlás esetén, az átvételtől számított 14 nap. Elállási jog  egyedi rendelés esetén – amikor a termék a megrendelő utasításai alapján készült – törvényileg a szolgáltató nem kötelezhető a termék visszavásárlására. Elállási szándékát a következő email címen kell jelezni: bridalmirage@gmail.com

  .

  Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató

  Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-74221/2014 Egyedi rendelés és web áruházas rendelés esetén is számlázási és postázási adatokat kérünk el. Ezeket az adatokat nem áll módunkban harmadik fél számára kiszolgáltatni. A személyes adatokat az érintett hozzájárulásával, és kizárólag kapcsolattartási célból vesszük fel. Ön kérelmezheti az adatkezelőnél a személyes adatok helyesbítését és törlését a bridalmirage@gmail.com e-mailcímen

  .

  Szerzői jogok

  A honlapon szereplő információs anyagok kivétel nélkül a Bridal Mirage tulajdona. Megrendelőink által beküldött fotóknál igyekszünk kideríteni a fotós személyét és ezt feltüntetjük bejegyzésünkben. A szerzői jog kizárólagos jogot biztosít tulajdonosának. Ennek értelmében a honlapon felhasznált szöveges és képi anyagok másolása nem megengedett, és visszaélés esetén jogi következményekkel jár. Kérje írásos beleegyezésünket az információs anyag felhasználásáért a bridalmirage@gmail.com e-mail címen.

  .

  Fontos!

  Minden egyes darab egyedi kézzel készült termék, éppen ezét minimális eltérés lehetséges. Az apró lenyelhető díszítőelemek miatt a termékeinket 3 év alatti gyermeknek szülői felügyelet nélkül nem ajánljuk. ÁSZF oldalunk 

   

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük