“Amikor a nagy napon minden apró részlet a helyére kerül! Nagyon fontos, hogy a megfelelő kiegészítőket megtaláljuk az adott frizurához, ruhához és menyasszonyhoz! Nagyon szeretem a menyasszonyaim frizuráját személyre szabni és a díszítéssel még egyedibbé varázsolni!
Ezt a csodálatos fejdíszt egyedi rendelésre készítette a Bride Mirage!”

Köszönöm a felkérést Kiss Zsófia fodrász mester

foto: Bella Rose Photography

Szeretném még egyszer megköszönni azt a csodát amit alkottál nekem. ❤ A fátyol az öv és a fejdísz is pontosan olyan volt mint amit elképzeltem sőt még szebb is. Remélem majd egyszer továbbadhatom őket a gyerekeimnek és ők is olyan boldogan viselik majd mint én!

Köszönöm!

Szasza

foto: Séllei Zsanett

Szia Erika!   Ezúton küldök Neked pár képet az esküvőnkről, amelyeken látszódik az általad készített gyönyörű fátyol. Köszönöm még egyszer!  

Rita  

Foto: Jäger Zsuzsi photography

Kedves Erika!

Augusztus 24-én-én eljött a Nagy Nap és boldog vagyok, hogy a Te gyönyörű fátyladat viselhettem ❤️

Köszönöm Neked!

Ildi

Foto: Szabó Balázs

Kedves Bridal Mirage, Erika!   Június 16.-án mi is kimondtuk a boldogító igent. Csodás napunk volt, és egy kis gyöngyszem volt a fátylam, amit a nagy napon viselhettem. Legjobb döntés volt, és csodásan mutatott a képeken is. Szívből köszönöm ezt neked, hogy elkészítetted részemre. Küldök pár fotót, szerintem nagy volt az összhang a ruha és fátyol között.

Köszönettel:   Fruzsi

Kedves Erika! Küldök pár képet neked, a fátyol is a tied volt:) nagyon szép volt a hajdísz. imádtam

További sikereket kívánok neked, természetesen mindenkinek ajánlani fogom csodálatos kiegészítőidet:)

Bea

Foto: 3P – PinkPetraPhotography

Kedves Erika!

Bár még nem kaptuk meg az összes esküvői képeinket,  de nem szerettem volna tovább várni a köszönetnyilvánítással.
Amint megláttam a hajdíszt, tudtam hogy muszáj, hogy ezt viseljem a nagy napon, és hála neked, ez sikerült is.
Minden várakozásomat felülmúlta a végeredmény, a vendégek a csodájára jártak, mindenki azt mondta, hogy ilyet még ötlet szintjén se látott soha. Köszönök neked mindent, nagyon nagy örömöt szereztél ezzel a csodával! További csodás alkotást kívánok,

Fanni

Kedves Erika!   Szeretnék veled megosztani néhány képet, amin az általad készült fátylat viselem. 🙂  

Ha szeretnéd, használd fel nyugodtan az oldaladon. Az esküvőnk fantasztikusan sikerült, minden csodálatos volt, és mind a vendégek, mind mi is szuperül éreztük magunkat, miután elmúlt az első izgalom. 🙂   Még egyszer szeretném megköszönni Neked is, hogy hozzájárultál a Nagy Napunkhoz, én szívből foglak ajánlani a többi jövőbeli menyasszonynak.   Minden jót!   Betty

Kedves Erika! Neked még meg sem köszöntem a csodás hajdíszemet. Nagyon szerettem, mindenkinek nagyon tetszett. Egy kis csoda az a dísz, és nekem örök emlék marad. Küldök képeket is… Az egész nap nagyon jól sikerült, őszintén, szívből boldogra.
Ezt a kis álom hajdíszt pedig, ha megint választanom kéne, újra tőled venném, nagyon köszönöm!

Köszönettel

Annaróza

Kedves Erika,

Szeretném neked még egyszer meg köszönni ezt a csodás övet és fátylat melyekben tündökölhettem az esküvönkön! (és persze a nyakláncot is) Az öv valami meseszép, mindenkinek nagyon tetszett! Örülök annak is nagyon hogy a hosszú fátylat is kertem mivel gyönyörü volt. Bár a ruhámat csak kölcsönöztem mégis boldogsággal tölt el hogy ezek meg maradtak nekem emlékbe 🙂

Ezzel a pár kreativon készült képpel szeretnék neked további jó munkát kivánni! (Persze ha meg kapjuk a többi képet azokat is szívesen meg osztom veled :)).

Barbara​

“Szia Erika!Csatolva küldök néhány képet az esküvőről Elég sokat küldök, válogass nyugodtan! – tényleg jó sokat küldött és én nagyon örülök neki – Gyönyörű szép volt a fátyol és a párna is!! Tökéletes volt a ruhámhoz!! Nagyon nagyon köszönöm a segítségedet! A legjobb döntés volt rád bíznom a fátylamat, örülök, hogy megtaláltalak!! Mindenkinek nyugodt szívvel foglak ajánlani!!! Köszönettel:
Évi”

foto: G2fot

Szia Erika! Még egyszer meg szeretném köszönni a csodás fátylat! Először nagyon féltem a netes rendeléstől, de a végeredményt látva minden aggodalmam szertefoszlott. Tökéletes volt, mindenki odavolt érte, de főleg én!:)csatolok pár képet, hogy te is meg tudd nézni hova került a műved! További szép hétvégét!Zoé

“Köszönöm a fátylat, azóta is az a kedvenc részletem a nagy napból. Imádom.További csodálatos munkákat kívánok.Annamari”

foto: Fénylabor

Kedves Erika!

Nagyon szepen koszonjuk a figyelmesseged/kedvesseged. Fogadd szeretettel koszonetkeppen a csatolt fotokat! A fatyol abszolut favorit volt, az eskuvo utan tobben pontosabban le tudtak irni, mint a ruhamat, nagy benyomast tett nem csak a viselojere :).

Megegyszer koszonom, hogy gyonyoru munkaddal hozzajarultal a “napunkhoz”.

Tovabbi sok sikert kivanunk!

Borka​​​​​​​​

“Amit aznap átéltem,az nem fogható semmihez. Sem a gyermekem születéséhez,sem a polgári esküvőnkhöz.Az a nap:maga a csoda.Egy érzelmi sokk,persze jó értelemben.És a legszebb amit átélhettem,ami kevés nőnek adatik meg az életében,a kisfiam őszinte mondata,amikor meglátott:anya,nagyon szép vagy!”

foto: Baksi

“Szia Erika! Május 25-én megtörtént a fátylam felavatása!!!  Csodás volt, le sem tudom írni mennyire…  A rövid ruha-hosszú fátyol kombináció nekem tökéletes választás volt, a végeredmény teljesen az én egyéniségem lett.  Lehet, hogy nem tetszik mindenkinek, de az ugye nem is érdekes.  Köszönöm, hogy támogattál benne és egy ilyen csodát készítettél nekem… Páratlan érzés volt hordani, kár lett volna kihagyni.Még egyszer köszönöm!

Szép estét!

Ági”

foto: Pixeldesign

” összegyűjtöttem néhány képet az esküvőnkről, amin a fátyol jól látható! Még egyszer nagyon köszönöm, hogy lehetővé tetted, hogy az esküvőmön ilyen gyönyörű fátylat viselhessek! Mondanom sem kell, hogy az összes barátnőm el volt ájulva, hogy milyen gyönyörű! Meg egyszer nagyon köszönöm! Emese”

foto: Képfényező

“Valójában már rég kigondoltam mit írjak neked… hogyan dicsérjelek téged és a munkád… De egy szó, mint száz… Nagyon szerettem menyasszony lenni és ez azért volt így, mert minden olyan lett, amilyennek elképzeltem. Kislány korom óta ilyen fátyolról álmodtam… Köszönöm neked, hogy ezen nem kellett módosítanom!!! Kívánom, hogy mindenki aki hozzád fordul érezze magát olyan boldognak és szépnek, mint amilyennek én is éreztem! Mindenkinek Csak ajánlani tudlak és foglak is…

További szép napot kívánok nektek!

Annamari”

Foto: Buknicz Tímea

“A fátylam gyönyörű lett, minden lány odavolt érte.”

Szabó Gabriella /stylist/

foto: Szalay Mona

Az oldalon található képek engedély nélküli felhasználása nem megengedett!

 

Kedves Erika!

Szeretném megköszönni neked, hogy hozzásegítettél ahoz, hogy igazán gyönyörűnek érezhettem magam az esküvőnkön.
Álomszépek a kiegészítők amiket készítettél nekem. A kedvesem elsírta magát mikor meglátott. Annyira megható volt.
Örülök, hogy rád találtam. Annyira jó, egy kedves, lelkiismeretes és nem utolsó sorban profi emberrel beszélni, akinek tényleg fontos a megrendelő elégedettsége.
Köszönöm Neked!
Kívánom neked, hogy sikeres és boldog legyél!
Csatolok pár képet az összképről.
Zsófi
 

 

Kedves Erika!

 
Csak szeretném még egyszer megköszönni a gyönyörű  kiegészítőket.  Nagyon szerettem őket az esküvő napján. Mindenkinek nagyon tetszett s nagyon különlegesek voltak.
 
További szép napot s sok sikert kívánok a munkádban!
 
Üdvözlettel:
Sz. Borbála
 

 

Kedves Erika! Ezekkel a fotókkal szeretném még egyszer megköszönni a csodálatos hajdíszemet, amit büszkén viseltem egész nap, nélküle nem lettem volna teljes! A kis hajdíszem annyira én voltam, mindenki dicsérte! El is teszem, hátha születik egy lányom is 🙂
 
Sára
 

Nagyon szépen köszönöm ezt a meseszép tiarát, amit ketten álmodtunk meg. Csodás kiegészítője volt a ruhámnak. 🙂 További sok sikert kívánok!

Márta

 

Tökéletes volt minden! Ahogy terveztük! A képek pedig csodásak

Diána

 

Kedves Erika!

 .
Kicsit megkésve, de nagyon köszönöm a fátylat és az ékszereket, tökéletesen illetek a ruhámhoz. A fülbevaló azóta is a kedvencem:)
A próbaanyagnak is hasznát vettem. A kíváncsi rokonok esküvő előtti nap meglesték a ruhát és durván belehúzták a ruhazsák cipzárját a a fátyol elejébe… Sikerült a mintán kikísérletezni, hogy javítsam meg és semmi nyoma nem maradt 😀
 .
Remélem sok olyan elégedett vásárlód lesz még, mint amilyen én vagyok!
 .
Csenge
 .
.
 
Kedves Erika! Először is gratulálok a gyönyörű munkáidhoz! Már egy ideje “Rád találtam”, és mindig vágyakozva néztem a menyasszonyok beszámolóit, hogy majd egyszer én is egy ilyen fejdíszben szeretnék férjhez menni.
 
 
“Kedves Erika!
 
 
A gyönyörű fejdíszem szuperül passzolt a csipkeruhám hangulathoz, S a körfátylam letisztult egyszerűsége tökéletesen kiegészítette a templomi csipke felső -tüllszoknya Daalarna ruhámat. Küldök egy képet a két húgomról, akik koszorús lányaim voltak s ok is hordták a champagne színű organza virágot.
 
 
Köszönök szépen mindent, a türelmedet, lelkesedésedet, a gyorsaságodat, a részletekre odafigyelésedet, a szép munkádat és a minőségi alapanyagokból készült gyönyörű kiegészítőket ..örökre megtartom őket emlékül:) `
 
Ajánlani foglak minden házasodó barátnőmnek :)
 
Üdvözlettel és minden jót kívánva:

Mira (Strasbourgbol)”

“Kedden megérkezett hozzám ez a gyönyörűség. :) el is felejtettem hogy melyik csipkét kértem rá…ahogy a ruhám mellé tettem egyszerűen olyan mintha egy lenne vele.  Anyukámmal együtt bontottuk ki…ő el se merte hinni hogy ez ilyen szép…hogy netről ilyet lehet rendelni (annak ellenére,hogy ő is követőd a Facebookon :) ).  Azt mondta nagyon ügyes ez a Fátylas-csaj-ez te vagy :)
 
Már csak 1 nap van a nagy napig. Van tennivalónk bőven. A fátyol lógatva várja hogy a fejemre kerüljön.”

 

Hat nem is tudom,hogy hol kezdjem,mert szinte nem is találom a kellő szavakat – talán itt volt az a pont amikor nagyon, nagyon ideges lettem és körmömet rágcsálva aggódtam azon hogy az a kiegészítő amin annyit dolgoztam, nem tetszik. Erőt vettem magamon bátortalanul, de folytattam a sorokat – egyszerűen fantasztikus vagy, pontosan megvalósítottad az elképzelésemet!!!! Fantasztikus,meseszép,gyönyörűséges és meg sorolhatnám!!! Már vagy fel órája rajtam van és nézegetem és nem tudok betelni vele,nem akarom levenni magamról ..már alig varom,hogy a nagy napon büszkén viselhessem. Külön örülök,hogy ezt az arany szálas csipkét választottam,mert gyönyörű és különleges és egyedi,mert meg senkinél sem láttam ilyet! Nagyon ügyesen megoldottad az elszórt csipkéket, szép az esése a fésűnél is és szinte észre sem venni, hogy hol van ravarrva.150%-os,profi munka!!! Nagyon örülök, hogy Rád találtam és meg időben és el tudtad készíteni a fátylamat és a kesztyűmet!:) Biztosan számíthatsz rám az ajánlásban;) és természetesen majd küldök fényképeket is! Nagyon kedves a kis kísérőlevél!! Ezer köszönet és hala!!!!  Szép estet, nemsokára jelentkezek meg! 

Köszönettel:
Anna :)

 

“Még egyszer köszönöm Neked, hogy ilyen gyönyörű fátylat készítettél nekem, mindenkinek nagyon tetszett.

Klau ”

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük