Rendeld meg egyedi esküvői kiegészítőidet foteled kényelméből. A konzultáció bridalmirage@gmail.com emailcímen, írásban történik. Itt kényelmesen tudok képet küldeni, fogadni, visszatudjuk egymás sorait olvasni. Kérlek első levelednél küldj ruhapróbás és inspirációs képeket, írd meg a ruhád pontos színét és az esküvő dátumát. Egyedi tervezésű ruha esetén a ruha rajzát, esetleg a kiválasztott díszítés képét is mellékeld. Nem gond, ha látszólag nincs összefüggés az inspirációs képek között, de nekem ezek a képek rengeteget segítenek, hogy megismerhesselek téged, az igényeidet. Ha megbeszéltünk minden apró részletet, összehangoltuk menyasszonyi öltözéked, akkor fogok írásos árajánlatot küldeni. (MS Word dokumentum) Azt követően ha a megrendelőt kitöltve visszaküldöd, nekikezdek a munkának, majd  annak végeztével fotót küldök az elkészült kiegészítőkről. Csomagküldés és személyes átvétel csak a jóváhagyásodat követően történik.

  Hogyan szólíthatlak (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Esküvő napja

  Üzenet


  Hozzájárulok személyes adataim használatához (bővebben ÁSZF)

  Egyedi megrendelés esetén kérlek figyelmesen olvasd el a megrendelő lapon szereplő információkat, mert a kiegészítőd az azon szereplő adatok alapján fog elkészülni (méret, szín, fazon… ár) Egyedi rendelés esetén elállási jog nem gyakorolható (45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29 §) kivéve ha az eltér a megrendelő lapon szereplő adatoktól.

  Megrendelő lapon kitöltendő személyes adatok: név, kézbesítési és számlázási cím, telefonos és e-mailes elérhetőség a sikeres kézbesítés érdekében.

  Elkészítési idő: egyre több külföldről származó különleges alapanyaggal dolgozunk, illetve a folyamatosan beérkező megrendelések is nagyban befolyásolják az elkészítési időt. Ebből adódóan a megrendelésed elkészítési ideje 1 hét és 3 hónap közé tehető, ezért az esküvő időpontját figyelembe véve történik a konzultáció is.

  GDPR levelezésünk az elévülési idővel töröljük, igény szerint megrendelés esetén sikeres kézbesítést követően is élhetsz személyes adataid törlésével, amit írásban kell jelezned a bridalmirage@gmail.com címen. Adataidat bizalmasan kezeljük!