Egyedülálló színvonalon tervezem meg álmaid fátylát, fejdíszét, hajékszerét és menyasszonyi övét az általad kiválasztott díszítőelemekből úgy, hogy az összhangban legyen a ruháddal és veled.

A tervezési folyamat első lépéseként küldj részletes bemutatkozó anyagot. Leveled tartalmazza a ruhád pontos színét, és képet a ruhádról – legjobb ruhapróbás kép, de ha az nincs, megfelel a katalógus kép vagy a tervező által elkészített rajz is –, esetleges frizura képét kedvenc inspirációs képeidet kiegészítőkről, dekorról, csokrokról. A tervezési folyamat során megválasztjuk a kiegészítő állását és a hozzá felhasznált díszítőelemeket.

A tervezési folyamat végeztével írásos árajánlatot majd csak az elfogadása után kezdődik el az alkotási folyamat. Célszerű a tervezésre és a készítésre kellő időt szánni az esetlegesen nem készleten lévő díszítőelemek beszerzése miatt, ami megközelítően 2-3 hónap. Természetesen ennél rövidebb idő alatt is elkészülhet álmaid kiegészítője és a szalonomban található darabokból is bátran választhatsz.

Az elkészült kiegészítőkről fotó készül, majd csak a jóváhagyásodat követően kerül postázásra.

A rendelés történhet online érintés mentesen (10 évnyi tapasztalattal) a foteled kényelméből a bridalmirage@gmail.com címen, illetve személyesen szegedi szalonomba, előzetes időpont egyeztetést követően +36705157867 vagy bridalmirage@gmail.com

Egyetlen szabályom, kérdezz! Ne kertelj legyen bármennyire is bénának tűnik a kérdésed az nem ok nélkül fogalmazódott meg benned 

Nézd meg különleges díszítőelemeimet

 

Keress bizalommal:

    Hogyan szólíthatlak (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet


    Hozzájárulok személyes adataim használatához (bővebben ÁSZF)