Ha erre a menüpontra tévedtél, akkor már biztos vagyok abban, hogy nem csak az elképzelésed különleges, hanem te magad is. Lehetőséget adok neked, hogy akár otthonról könnyedén be tudd szerezni ruhád legfontosabb kiegészítőit. Nagy tapasztalattal tervezem meg a ruhádhoz, az elképzelésedhez és a hozzád illő kiegészítőt egyedi rendelés formájában! 

Megtervezem egyedi esküvői kiegészítődet, ami nem csak a ruhádhoz passzol tökéletesen, hanem a te koncepciódba is tökéletesen passzol!

.

A kiegészítő legfontosabb feladata, hogy összehangolja a ruhát a menyasszonnyal és az esküvő témájával! Ezért szeretem ha lehetőségem van megismernem a menyasszony és az esküvő stílusát. Számodra lehet lényegtelen részleteknek tűnő apróságok adnak esélyt arra, hogy valami olyat alkossunk, ami nem csak különleges, hanem tökéletes is!

 .

Egyedi rendelés folyamata:

– Egyedi rendelés esetén rendkívül fontos a ruha pontos színe! Nem olyan egyértelmű hiszen a fehérnek rengeteg árnyalata van, amit a te avatatlan szemed nem lát, így az a biztos ha a szalont/varrónőt megkérdezed a pontos árnyalatról. Ez az információ majd fontos lesz a vőlegény ingének kiválasztásakor is! (Hidd el nagyobb ciki ha nem olyan árnyalatú a kiegészítőd, mint a ruhád és minderre az esküvőd napján jössz csak rá)

– Amikor megtalálod a az alkatodhoz legjobban passzoló ruhát, elkezdődik egy újabb izgalmas feladat, meg kell találni arra az i-re azt a bizonyos pontot amitől meglesz a wow hatás. Egyetlen ruhához számos kiegészítő passzolhat, de a te ruhádhoz tartozik egy személyiség és ahhoz kell megtalálnunk a tökéletes kiegészítőt. A Kollekcióim darabjai lehet, hogy pont egy az egyben passzol hozzád, azonban az esetek többségében ez csak egy iránymutatás és minimális változtatással kerül átadásra egy kiegészítő.

– Az esküvő stílusa (elegáns, romantikus, esetleg a nagy nap tematikája) adhat egy kis segítséget ahhoz, hogy megismerjelek téged, hogy magabiztosan tudjak neked ajánlani egy egy kiegészítőt

– Az esküvő frizura terv is fontos lehet egyetlen kiegészítő szempontjából, hiszen ha minimális változtatás is lesz, akkor is tudom mi az a stílus ami bejön neked, én pedig egy olyan kiegészítőt készítek neked, amit sokféle frizurához fel tudsz használni ha mondjuk a kiengedett haj vagy konty mégse jönne be.

– A részletek pontosítása után árajánlatot adok egy megrendelő formájában, ami tartalmazza a kiegészítő leírását, az árat, a postázási költségeket. A kitöltött megrendelő visszaküldésével kezdődik is a munka

– Elkészítési idő 4-8 hét de minimum 1 hét. Ennél kevesebb határidőnél érdemes személyesen felkeresni szegedi szalonomat az aktuális kínálat és személyes átvétel miatt

ONLINE rendelés esetén

– Az elkészült kiegészítőt lefotózom és csak a jóváhagyásod után kerül postázásra

– A csomagodat a Gls vagy a Magyar Posta Zrt szállítja ki, és fizethetsz átutalással vagy utánvétellel is, ami kényelmesebb. Igény szerint külföldre is szívesen postázom a kiegészítődet!

 

Menyasszonyi fátylak – fejdíszek – hajdíszek – övek – ékszerek – gyűrűpárnák

 

Ne csak képzeld el, hanem valósítsd is meg hogy te leszel a legszebb menyasszony

Bridal Mirage kiegészítőkben

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük