Gréta – hosszú csipkés fátyol

A csipkés fátyol az ami soha nem megy ki a romantikus menyasszonyok divatjából. A fátylat több – hófehér, törtfehér és krém – színben díszítésben és hosszúságban tudom elkészíteni neked egyedi megrendelés keretein belül. A fátyol tekintélyt parancsoló hosszúsága nem csupán pazar, hanem igazi különlegességnek is számít a legszebb bazilika padsorai között is. Számtalan csodás csipke közül választhatsz egyedi rendelésed során, amiket az alábbi linken tudsz megtekinteni. Válaszd ki a szívedhez legközelebb álló 2-3 kedvenc csipkédet, küld el a számát és a ruhád képét üzenetben és egy gyors stílus elemzést követően küldöm árajánlatomat. 

Kérhető extrák:

fém fátyolfésűfátyol csipesz a könnyebb tároláshoz

 

 

 

Leírás

Gréta – csipkés hosszú menyasszonyifátyol

Megtaláltad álmaid menyasszonyi ruháját és valami igazán különleges kiegészítőt szeretnél hozzá? Menyasszonyi fátylaim legfőbb jellemzője a finom tapintása, különleges, szép szabásvonala és páratlan kézzel készült díszítése teszi igazi különlegessé. Ha nem találtad meg álmaid fátylát itt a webáruházamban, írj privát üzenetben és megtervezzük azt a menyasszonyi kiegészítőt, ami tökéletesen illik menyasszonyi ruhádhoz és hozzád!

Egyedi rendelés során a konzultáció ingyenes és igénybevehető online, időpont egyeztetést követően Szegeden vagy Budapesten ahol személyesen is meggyőződhetsz kiegészítőink minőségéről.

Fátylaimhoz anyagmintát és leírást mellékelek rengeteg praktikus tanáccsal (mint például tárolásról, tisztításról, vasalásról). Webáruházam vásárolható kiegészítők – az átutalástól számítva – megközelítőleg 5-10 napon belül kerülnek át az általad kiválasztott futárszolgálat részére, akik megközelítően 1-2 napon belül kézbesítik azt neked.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

További információk

Hosszúság:

100, 130, 250, 300

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gréta – hosszú csipkés fátyol” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük