TÍCIA - egyedi készítésű csillogó köves fülbevalók • Bridal Mirage - egyedi esküvői kiegészítők
TÍCIA - egyedi strassz fülbevaló (2)
TÍCIA - egyedi strassz fülbevaló (3)TÍCIA - egyedi strassz fülbevaló (5)TÍCIA - egyedi strassz fülbevaló (4)TÍCIA - egyedi strassz fülbevaló (1)TÍCIA - egyedi strassz fülbevaló (6)

TÍCIA – egyedi készítésű csillogó köves fülbevalók

A fülbevalók tervezésénél nem csak a finom kidolgozottságot, hanem a kényelmes viseletet is rendkívül fontosnak tartom. Éppen ezért a csillogó swarovski köveket/gyöngyöket olyan alapra rögzítettem, egy olyan különleges technikával, hogy könnyű és viselhető legyen! A kövek összetételét és egyéb díszítőelemeket te választhatod ki én pedig megálmodom a kompozíciót úgy, hogy minél jobban passzoljon a személyiségedhez.

 

Érdekel!

Termékleírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Van ismerősöd, aki esküvőre készül? Mutasd meg neki! Köszönjük!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “TÍCIA – egyedi készítésű csillogó köves fülbevalók”