Alíz – gyöngyözött fátyol

16.000 Ft18.000 Ft

 

A fátyol kerültét a szemenként felvarrt szűk 2 mm átmérőjű üveggyöngyök szegélyezik. Különleges és magával ragadó éke lehet menyasszonyiruhádnak ha szereted az egyszerű visszafogott stílust. A láthatatlan cérnával felerősített gyöngyök sokasága jelenleg 2 színeben elérhető DE egyedi rendelés keretében bármilyen színben elkészítem neked. Kérlek figyelmesen tekintsd át a fátyol részletes leírását, hogy biztos tökéletes választás legyen!

– a fátylat kérheted különböző hosszúságokban, illetve két rétegben is el tudom készíteni

– ez a fátyol egy rétegben készült, ez azt jelenti hogy nem lehet előrehajtani

– ezt a kiegészítőt kérheted fém fésűvel is

– off white, ivory, ekrü és törtfehér ruhákhoz krém színű kiegészítőt válassz

– a fátyol gyöngyözése lehet a fátyol alapszínével megegyező ezüst illetve egyedi rendelés keretein belül kérheted bármilyen színben

– a képeken szereplő fátyol fazonját tekintve,  középenhúzott fátyol 

– minden csomagom tartalmaz egy anyagmintát, és egy leírást a problémamentes használatért

– minden kiegészítőmet kézzel készítem szegedi műhelyemben

– nem tudod eldönteni, hogy melyik árnyalatra, van szükséged? Kattints ide és kérj itt anyagmintáimból, hogy magabiztosan  adhasd le a rendelésed.

Kérhető extrák:

fém fátyolfésűfátyol csipesz a könnyebb tároláshoz

 Model foto: Vári Dénes Photography | Arabella Lux Esküvői Ruhaszalon |Juhász Hair Salon| B. Dóri

Leírás

Alíz – gyönggyel díszített menyasszonyifátyol

Megtaláltad álmaid menyasszonyi ruháját és valami igazán különleges kiegészítőt szeretnél hozzá? Menyasszonyi fátylaim legfőbb jellemzője a finom tapintása, különleges, szép szabásvonala és páratlan kézzel készült díszítése teszi igazi különlegessé. Ha nem találtad meg álmaid fátylát itt a webáruházamban, írj privát üzenetben és megtervezzük azt a menyasszonyi kiegészítőt, ami tökéletesen illik menyasszonyi ruhádhoz és hozzád!

Egyedi rendelés során a konzultáció ingyenes és igénybevehető online, időpont egyeztetést követően Szegeden vagy Budapesten ahol személyesen is meggyőződhetsz kiegészítőink minőségéről.

Fátylaimhoz anyagmintát és leírást mellékelek rengeteg praktikus tanáccsal (mint például tárolásról, tisztításról, vasalásról). Webáruházam vásárolható kiegészítők – az átutalástól számítva – megközelítőleg 5-10 napon belül kerülnek át az általad kiválasztott futárszolgálat részére, akik megközelítően 1-2 napon belül kézbesítik azt neked.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Alíz – gyöngyözött fátyol” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük