FANNI – csipkés rövid fátyol

12.000 Ft

A Fanni menyasszonyi fátyol vágott széle, a finom csipke darabok elszúrt légies mintája, könnyed, fiatalos és mégis finoman romantikus megjelenést biztosít viselője számára úgy hogy közben nem túl sok. Kérlek megrendelés előtt vedd figyelembe a fátyol lentebb olvasható paramétereit

– a fátyol 1 rétegű, azaz nem lehet előrehajtani

– a fátyol fazonját tekintve, középenhúzott

– a fátyol hossza 100 cm, de egyedi rendelés keretében kérhető ettől eltérő hosszúságban is

– a fátylon található átlátszó műanyag fésűt igény szerint átcserélhetjük fém fésűre

– ügyelj arra hogy a ruhád színének megfelelő kiegészítőt válassz. Off white, ivory, ekrü és törtfehér ruhákhoz krém színű kiegészítőt rendelj

– minden csomagom tartalmaz egy anyagmintát, és egy leírást a problémamentes használatért

– minden kiegészítőmet kézzel készítem szegedi műhelyemben

– nem tudod eldönteni, hogy melyik árnyalatra, van szükséged? Kattints ide és kérj itt anyagmintáimból, hogy magabiztosan  adhasd le a rendelésed.

 

Model foto: Vári Dénes Photography | Arabella Lux Esküvői Ruhaszalon | Juhász Hair Salon | P. Noémi

 

Leírás

Fanni – csipkés rövid menyasszonyifátyol

Megtaláltad álmaid menyasszonyi ruháját és valami igazán különleges kiegészítőt szeretnél hozzá? Menyasszonyi fátylaim legfőbb jellemzője a finom tapintása, különleges, szép szabásvonala és páratlan kézzel készült díszítése teszi igazi különlegessé. Ha nem találtad meg álmaid fátylát itt a webáruházamban, írj privát üzenetben és megtervezzük azt a menyasszonyi kiegészítőt, ami tökéletesen illik menyasszonyi ruhádhoz és hozzád!

Egyedi rendelés során a konzultáció ingyenes és igénybevehető online, időpont egyeztetést követően Szegeden vagy Budapesten ahol személyesen is meggyőződhetsz kiegészítőink minőségéről.

Fátylaimhoz anyagmintát és leírást mellékelek rengeteg praktikus tanáccsal (mint például tárolásról, tisztításról, vasalásról). Webáruházam vásárolható kiegészítők – az átutalástól számítva – megközelítőleg 5-10 napon belül kerülnek át az általad kiválasztott futárszolgálat részére, akik megközelítően 1-2 napon belül kézbesítik azt neked.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

További információk

Színe:

Krém, Fehér

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„FANNI – csipkés rövid fátyol” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük