FRÉZIA – virágos menyasszonyi fejdísz

15.000 Ft32.000 Ft

Pazar 3D-s virágokból és finoman csiszolt gyöngyökből készítemett a kollekciót. Rengeteg változatát készítettem már, igazodva a megrendelő frizura tervéhez és különleges igényeihez. Egyedi rendelés keretein belül: 

– kérhető ezüst arany vagy rosegold alappal

– a gyöngyök és a virágok színét variálhatod

– fém fésű és kontytűk segítségével rögzítheted igény szerint 

 

Leírás

Frézia – textil virágokból készült hajdísz

Megtaláltad álmaid menyasszonyi ruháját és valami igazán különleges kiegészítőt szeretnél hozzá? Menyasszonyi hajdíszeim legfőbb jellemzője az egyedülálló és magával ragadó stílusa. Mivel minden esküvői kiegészítőmet egyedileg kézzel készítem, ezért ha bármi apró eltérét találsz benne, szeresd hiszen ez garancia arra hogy nem mindennapi magyar kézműves terméket tartasz a kezedben! Ha nem találtad meg álmaid hajdíszét vagy fejdíszét itt a webáruházamban, írj privát üzenetben és megtervezzük azt a menyasszonyi kiegészítőt, ami tökéletesen illik menyasszonyi ruhádhoz és hozzád!

Egyedi rendelés során a konzultáció ingyenes és igénybevehető online, időpont egyeztetést követően Szegeden vagy Budapesten ahol személyesen is meggyőződhetsz kiegészítőink minőségéről.

Webáruházam vásárolható kiegészítők – az átutalástól számítva – megközelítőleg 5-10 napon belül kerülnek át az általad kiválasztott futárszolgálat részére, akik megközelítően 1-2 napon belül kézbesítik azt neked.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

További információk

Variációk:

variáció 1, F 25, F 26, F 27

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„FRÉZIA – virágos menyasszonyi fejdísz” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük