Rebeka – hosszú fátyol

(1 vásárlói értékelés)

9.000 Ft27.000 Ft

 

Minden modern hercegnő elengedhetetlen kiegészítője ez a kézzel szabott hosszú menyasszonyi fátyol. Az egyszerű, lágy esésű tüll finoman egybeolvad a ruhával kiemelve annak igazi szépségét úgy hogy közben egy szépséges menyasszonnyá varázsol

– a fátylat több méretben kérheted; 100, 250 és 300 cm hosszúságban, de egyedi rendelés keretében más hosszúságban is elérhető

– ez a fátyol egy rétegben készült, ez azt jelenti hogy nem lehet előrehajtani

– a fátylon található átlátszó műanyag fésűt igény szerint átcserélhetjük fém fésűre

– off white, ivory, ekrü és törtfehér ruhákhoz krém színű kiegészítőt válassz

– a képeken szereplő fátyol fazonját tekintve,  középenhúzott fátyol 

– minden csomagom tartalmaz egy anyagmintát, és egy leírást a problémamentes használatért

– minden kiegészítőmet kézzel készítem szegedi műhelyemben

– nem tudod eldönteni, hogy melyik árnyalatra, van szükséged? Kattints ide és kérj itt anyagmintáimból, hogy magabiztosan  adhasd le a rendelésed.

 

Kérhető extrák:

fém fátyolfésűfátyol csipesz a könnyebb tároláshoz

Leírás

Rebeka – hosszú menyasszonyi fátyol

Megtaláltad álmaid menyasszonyi ruháját és valami igazán különleges kiegészítőt szeretnél hozzá? Menyasszonyi fátylaim legfőbb jellemzője a finom tapintása, különleges, szép szabásvonala és páratlan kézzel készült egyedülálló díszítése teszi igazi különlegessé. Ha nem találtad meg álmaid fátylát itt a webáruházamban, írj privát üzenetben és megtervezzük azt a menyasszonyi kiegészítőt, ami tökéletesen illik menyasszonyi ruhádhoz és hozzád!

Egyedi rendelés során a konzultáció ingyenes és igénybevehető online, időpont egyeztetést követően Szegeden vagy Budapesten ahol személyesen is meggyőződhetsz kiegészítőink minőségéről.

Fátylaimhoz anyagmintát és leírást mellékelek rengeteg praktikus tanáccsal (mint például tárolásról, tisztításról, vasalásról). Webáruházam vásárolható kiegészítők – az átutalástól számítva – megközelítőleg 5-10 napon belül kerülnek át az általad kiválasztott futárszolgálat részére, akik megközelítően 1-2 napon belül kézbesítik azt neked.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Rebeka – hosszú fátyol termékről 1 értékelés

  1. Zsani

    Kedves Erika!

    Megkaptam a fátylamat, gyönyörű, pont olyan amilyennek elképzeltem. Felpróbáltam a ruhához is, és igazad volt a hosszát illetően, nagyon szépen hagyja érvényesülni a ruhát. Szeretném megköszönni a munkádat és a hozzáértésedet, remélem még sok menyasszonyt boldoggá teszel majd! 🙂 Sok sikert kívánok a további munkádhoz!

    Üdv,
    Zsani

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük