Rebeka – hosszú fátyol

(1 vásárlói értékelés)

8.000 Ft24.000 Ft

 

Minden modern hercegnő elengedhetetlen kiegészítője ez a kézzel szabott hosszú menyasszonyi fátyol. Az egyszerű, lágy esésű tüll finoman egybeolvad a ruhával kiemelve annak igazi szépségét úgy hogy közben egy szépséges menyasszonnyá varázsol

– a fátylat több méretben kérheted; 100, 250 és 300 cm hosszúságban, de egyedi rendelés keretében más hosszúságban is elérhető

– ez a fátyol egy rétegben készült, ez azt jelenti hogy nem lehet előrehajtani

– a fátylon található átlátszó műanyag fésűt igény szerint átcserélhetjük fém fésűre

– off white, ivory, ekrü és törtfehér ruhákhoz krém színű kiegészítőt válassz

– a képeken szereplő fátyol fazonját tekintve,  középenhúzott fátyol 

– minden csomagom tartalmaz egy anyagmintát, és egy leírást a problémamentes használatért

– minden kiegészítőmet kézzel készítem szegedi műhelyemben

– nem tudod eldönteni, hogy melyik árnyalatra, van szükséged? Kattints ide és kérj itt anyagmintáimból, hogy magabiztosan  adhasd le a rendelésed.

 

Kérhető extrák:

fém fátyolfésűfátyol csipesz a könnyebb tároláshoz

Leírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Rebeka – hosszú fátyol termékről 1 értékelés

  1. Zsani

    Kedves Erika!

    Megkaptam a fátylamat, gyönyörű, pont olyan amilyennek elképzeltem. Felpróbáltam a ruhához is, és igazad volt a hosszát illetően, nagyon szépen hagyja érvényesülni a ruhát. Szeretném megköszönni a munkádat és a hozzáértésedet, remélem még sok menyasszonyt boldoggá teszel majd! 🙂 Sok sikert kívánok a további munkádhoz!

    Üdv,
    Zsani

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük