Szárazvirág hajdísz és fejdísz

4.200 Ft15.000 Ft

Minden szárazvirágból kötött fejdíszem és hajdíszem egyszeri és megismételhetetlen. Nem kell aggódnod, hogy postázás közben megsérül, a gondos csomagolásnak köszönhetően a kiegészítő teljes pompájában tündökölhet alkalmi frizurádban.

Átvételt követően ügyelj arra hogy száraz árnyékos helyen tartasd, mert a napfény és a nedvesség hosszabb távon kárt tehet benne!

A díszek méretét megtalálod a variációk görgető sávjában

Leírás

Szárazvirág hajdísz és fejdísz

Megtaláltad álmaid menyasszonyi ruháját és valami igazán különleges kiegészítőt szeretnél hozzá? Menyasszonyi hajdíszeim legfőbb jellemzője az egyedülálló és magával ragadó stílusa. Mivel minden esküvői kiegészítőmet egyedileg kézzel készítem, ezért ha bármi apró eltérét találsz benne, szeresd hiszen ez garancia arra hogy nem mindennapi magyar kézműves terméket tartasz a kezedben! Ha nem találtad meg álmaid hajdíszét vagy fejdíszét itt a webáruházamban, írj privát üzenetben és megtervezzük azt a menyasszonyi kiegészítőt, ami tökéletesen illik menyasszonyi ruhádhoz és hozzád!

Egyedi rendelés során a konzultáció ingyenes és igénybevehető online, időpont egyeztetést követően Szegeden vagy Budapesten ahol személyesen is meggyőződhetsz kiegészítőink minőségéről.

Webáruházam vásárolható kiegészítők – az átutalástól számítva – megközelítőleg 5-30 napon belül kerülnek át az általad kiválasztott futárszolgálat részére, akik megközelítően 1-2 napon belül kézbesítik azt neked.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

További információk

Variációk

Fehér 10 cm, Tarka 8 cm, Terrakotta 10 cm, Rózsás 17 cm, Színes 17cm, Pánt színes, pánt natúr, rózsás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szárazvirág hajdísz és fejdísz” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük