Lilly – gyöngyözött fátyol virágokkal

16.000 Ft

A fátyol kerültét finoman jelzi a parányi gyöngysor amit az ívek végén pici formázott 3D organza virágok tesznek igazán különlegessé! A kézi szabást követően jöhet a tű a cérna és az ezernyi apró gyöngy és az apró organza virágok várják, hogy felkerüljenek végleges helyükre. Vannak dolgok amiket egyetlen gép sem tud pótolni, mint például a figyelem, törődés. Csupa olyan dolog amitől a kiegészítő több lesz egy egyszerű fátyoltól, mert az neked készül

– a fátylat egyedi rendelés esetén kérheted különböző hosszúságban illetve két rétegben is, ha szeretnéd előrehajtani a bevonulási ceremónián

– off white, ivory, ekrü és törtfehér ruhákhoz krém színű kiegészítőt válassz

– a fátyol gyöngyözése megegyezik a fátyol alapszínével

– a képeken szereplő fátyol fazonját tekintve,  középenhúzott fátyol 

– minden csomagom tartalmaz egy anyagmintát, és egy leírást a problémamentes használatért

– minden kiegészítőmet kézzel készítem szegedi műhelyemben

– nem tudod eldönteni, hogy melyik árnyalatra, van szükséged? Kattints ide és kérj itt anyagmintáimból, hogy magabiztosan  adhasd le a rendelésed.

Kérhető extrák:

fém fátyolfésűfátyol csipesz a könnyebb tároláshoz

 

foto: Arabella Lux Esküvői Ruhaszalon, modell: D Dia

Leírás

Lilly – gyönggyel és apró organza virágokkal díszített fátyol

Megtaláltad álmaid menyasszonyi ruháját és valami igazán különleges kiegészítőt szeretnél hozzá? Menyasszonyi fátylaim legfőbb jellemzője a finom tapintása, különleges, szép szabásvonala és páratlan kézzel készült díszítése teszi igazi különlegessé. Ha nem találtad meg álmaid fátylát itt a webáruházamban, írj privát üzenetben és megtervezzük azt a menyasszonyi kiegészítőt, ami tökéletesen illik menyasszonyi ruhádhoz és hozzád!

Egyedi rendelés során a konzultáció ingyenes és igénybevehető online, időpont egyeztetést követően Szegeden vagy Budapesten ahol személyesen is meggyőződhetsz kiegészítőink minőségéről.

Fátylaimhoz anyagmintát és leírást mellékelek rengeteg praktikus tanáccsal (mint például tárolásról, tisztításról, vasalásról). Webáruházam vásárolható kiegészítők – az átutalástól számítva – megközelítőleg 5-10 napon belül kerülnek át az általad kiválasztott futárszolgálat részére, akik megközelítően 1-2 napon belül kézbesítik azt neked.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

További információk

Színe:

Krém, Hófehér

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lilly – gyöngyözött fátyol virágokkal” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük