Azt csak egy nő értheti, milyen lélekfacsaró amikor egy menyasszony álma nem teljesül. Ezen a kivételes esküvői fotózáson megmutatjuk azt hogy érdemes álmodnod a Pinterestet bújnod és mennyire kiváltságos helyzetben lehetsz azzal, hogy a legkiválóbb szolgáltatók segítségével értékteremtő trendet hozol létre. Goethe szerint „a merészségben zseniális erő rejlik”.

Ebben a hihetetlen sorozatban te is megnézheted, hogy igen milyen fantasztikus hangulata van egy tökéletes szabású, puha tüll fátyolnak. Hiszek abban, hogy a fátyol soha nem fog kimenni a divatból és tudom, ez az egyetlen egy kiegészítő ami feledhetetlenné varázsolja álomszép ruhádat. Mert a fátyol több mint egy kellék.

Akkor leszel feledhetetlen menyasszony ha minden pici részlet a helyén van. Legyen az álmod visszafogott vagy merész, a lényeg hogy tükrözze személyiségedet. Fátylaimnál és hajékszereimnél sok olyan díszítőelemet megtalálsz nálam amik nem csak előremutatóak, de időtállóak is. Remélem ezek a csodás fotók olyan pozitív érzéseket keltenek benned, mint bennem. Menyasszonynak lenni csodálatos, már már hihetetlenül kivételes érzés.

Éld meg meg velünk a legszebb pillanatokat: Acyd Photo – Miklós Tomi, Miskolczi Kinga – makeup, Bakacsi Szilvia – hairstylist, Dobo Kathia – esküvői ruha, Artkazal – helyszín, Bridal Mirage – kiegészítők, ékszerek, fátyol

Modelljeink: Varga Dia és Szarvas Afrodité

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük