Ezen a csodálatos helyen egy dolog sohasem hiányozhat, a romantika. A fotós, Dajka Anita keresett meg ezzel a különleges projekttel és a varázslatos autentikus beszámolója után egész biztos vagyok abban, hogy Kriszta és Zoli csodálatos napokat töltöttek ezen a toszkániai birtokon, ahol szűk baráti körben mondták ki esküvői fogadalmaikat.

A sors fintora, hogy vannak pillanatok amiket csak fotókon és videókon tudunk újra élni, pedig milyen jó lenne… végtelenített filmként újra és újra átélni az első pillantás varázsát a felcsendülő szerelmes igenek harsonáját. Feledhetetlen pillanatok amiket az időnek nem kell megszépítenie, csak hagyni hogy mindig újra éljük, ha kell pont azzal a kis bakival amitől csak különlegesebb lett az a pillanat. Kriszta és Zoli minden tekintetben a legjobb kezekbe került. Kiváló szakemberek a kellő rutinnal tették ezt az álmot valóra vált mesévé, amiről talán még az unokájuknak is mesélni fognak és bizony mit meg nem tettek pár csodás képért és milyen gonoszan is tud nézni két „ártatlan” boci.

Bálint Sára értékmentő csodás csipke ruháit nem kell különösebben bemutatni. Ruhái varázslatos hangulatát a nagymama szekrényében rejtőzködő antik csipkék teszik káprázatossá. Tökéletes választás az eldugott olasz birtok lenyűgöző stílusához. A cseppet sem hétköznapi ruhát hozzá illő kiegészítőkkel tettük feledhetetlenné talán a te számodra is. Így készített egy csodaszép száraz virág csokrot a Pampabloom megálmodója, Petra, én pedig két különleges fejdísszel is készültem. Azt szerettem volna ha Kriszta mindenféleképpen komfortosan érezze magát ezen a csodás napon de a hely és a csokor kívánta a különlegességet is. Így készült el a látványos és magazinok oldalára illő szárazvirág fejdísz, ami mint utólag kiderült csak a tervezés folyamán tűnt félelmetesen bevállalósnak és készült egy finom egyszerűbb szett is, egyenként formált ezüst és kc gold virágokkal levélkékkel, amiben egész biztos voltam abban, hogy elnyeri menyasszonyunk szívét.

Boldogság amiért részese lehettem ennek a különleges projektnek, remélem a csodás képek más párokat is inspirál arra, hogy az álmokat érdemes megvalósítani.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük