Esküvői ékszerszettek • Bridal Mirage - egyedi esküvői kiegészítők
Esküvői strassz ékszerek
Esküvői strassz ékszerszett - webáruház (1)Esküvői strassz ékszerszett - webáruház (2)Esküvői strassz ékszerszett - webáruház (3)Esküvői strassz ékszerszett - webáruház (4)Esküvői strassz ékszerszett - webáruház (5)Esküvői strassz ékszerszett - webáruház (6)Esküvői strassz ékszerszett - webáruház (7)Esküvői strassz ékszerszett - webáruház (8)

Esküvői ékszerszettek

4.000 Ft8.000 Ft

Az ékszerszetteket nem én készítettem, ennek ellenére kivétel nélkül kiváló minőségű, nikkelmentes esküvői/alkalmi strassz ékszerek! Az ékszerek kivétel nélkül prémium minőségű díszdobozban adok át!

Az ékszereket személyesen szegedi szalonomban, illetve országosan csomagküldő szolgálattól veheted át.

Kiválasztás törlése
Cikkszám: strassz ékszerszettek. Kategória: . Címkék: , .

Termékleírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Van ismerősöd, aki esküvőre készül? Mutasd meg neki! Köszönjük!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter

További információk

Szett:

701, 702, 703, 704, 705, 706, 707, 708, 709

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Esküvői ékszerszettek”