Menyasszonyi öv kristállyal díszítve • Bridal Mirage - egyedi esküvői kiegészítők
Strassz öv 001
21 001 (2)21 001 (3)21 001 (1)

Menyasszonyi öv kristállyal díszítve

15.000 Ft

Karcsú vonalaidat szívesen feldobnád egy kis plusz csillogással? Dobd fel megjelenésed ezzel a kis mutatós menyasszonyi övvel hogy magabiztosan kápráztass el mindenkit. Egy apróság, egy örök emlék.

Az öv 2 cm széles, krém színű szatén szalagra van dolgozva. A díszített rész hossza 44 cm, szélessége 2,5 cm, az öv teljes hossza 250 cm.

 

 

Kiválasztás törlése
Cikkszám: 31/200. Címkék: , , , .

Termékleírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Van ismerősöd, aki esküvőre készül? Mutasd meg neki! Köszönjük!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Menyasszonyi öv kristállyal díszítve”