Hiába csendesült el az élet, az új alapanyagok folyamatosan érkeznek. Sok új csodás díszítőelem amit a legkülönlegesebb hajékszerekhez tudok felhasználni! Remélem a sorozat ismét elnyeri a célját, mi nem több mint inspiráció. Merítsetek belőle ihletet és alkossuk meg a TE páratlan kiegészítőidet esküvőd napjára!

Mint mindig, most is rengeteg swarovski gyöngyöt használtam fel kiegészítőimhez és egy régi jól ismert alapanyagot kicsit új módon használtam fel amin minden tekintet kicsit megakad. Tudom kicsit bevállalós a birdcage tüllből készített fátyol de valljuk be fantasztikusan néz ki! A varázslatos menyasszonyi fátyol mellet a csillogó hajékszerek kaptak helyet és egy a hely szellemiségében finom púder rózsaszín tüll virágocskák díszített hajdísz is bemutatásra került! Mindegyik maga a csoda!

Kiegészítőimnél most is az egyediség a cél. Ezek az én gondolataim, de egyedi rendelés során a részletek áttekintését követően olyan kiegészítőt készítek ami mindig is nagy álmod volt, csak nem tudtad szavakba önteni azt a képet amit becsukott szemmel magad előtt látsz.

Ezúton is köszönöm a villámgyors kicsi stábnak hogy ilyen hamar a segítségemre volt! Engi Pálma fotó, Szarvas Afrodité modell, Ágoston Anita make up, Berko-Justin Szilvia frizura, Bridal Mirage szervezés és kiegészítők. Most ez egy kicsit rendhagyó fotózás volt, hiszen ide a kaktuszok közé a dzsungelbe nem mertem vinni méregdrága különleges ruhát, nagyon féltettem az épségüket így most először kicsit bevállalós voltam. Az egyik ruhát én készítettem, a másodikat pedig másodkézből vásároltam arra az esetre ha az én ruhám nem lenne jó. Szerencsére mind a 2 ruha csodásan állt modellünkön így került be mind a kettő a sorozatba, most pedig – mivel mind a 2 ruha csodával határos módon túl élte a fotózás viszontagságait – menyasszonyait keresi.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük