A fotózáson igyekeztem sokrétű lenni, nem csak hajdísszel fejdísszel készültem, hanem vittem különleges fátylakat is az ékszereim mellé. Szeretem ahogy a modellünkkel életet lehelnek csillogó kiegészítőimbe, mondhatni tökéletes szimbiózisban van a kiegészítő és viselője egyaránt, amit Sipos Kata hihetetlen érzékkel örökített meg az ő sajátos stílusában. A sorozat bővelkedik azokban a portrékban amik egy egy elkapott feledhetetlen pillanata ihlet. Központban a nőiesség és mindaz a hangulat amire egy igazi menyasszony vágyik.Nehéz volt dönteni és kicsit több képet is tettem ebbe az albumba mint ahogy azt már megszoktad.

A sorozat tökéletesen bemutatja, hogy egyetlen ruhához nem egyetlen kiegészítő passzol. Nem lehet figyelmen kívül hagyni viselője stílusát és nem is érdemes rágörcsölni a tökéletes kiegészítőre, mert ez az az apróság ami a te ruhádat életre kelti.

Nem is olyan rég a férjem betévedt egy személyes konzultációra. A menyasszony borzalmasan bizonytalan volt. Volt elképzelése, de nem tudta szavakba foglalni. Megvolt a kiindulási alap. Mi az ami megfogta kiegészítőkben és a ruha. Beszéltettem kérdeztem az esküvő stílusáról, kereste a szavakat amiket kellett, kiegészítettem és finomítottunk a kiegészítőn felhasználandó díszítőelemeken. A végére egy olyan kiegészítőt raktunk össze amit a menyasszony sokkal inkább magáénak érzett, mind hangulatban, stílusban és teljesen más lett mint a kiindulási pont értsd egy ezüst hatalmas 3d virágos fejdíszből egy visszafogott textil virágokkal levélkékkel díszített arany hajdísz. A menyasszony hihetetlen élményként élte meg ahogy a képzelete szép lassan életre kel, a férjem pedig csak pislogott a sarokban. A sok sok év alatt most először látta hogyan dolgozom és még ő is élményként élte meg a folyamatot.

Ezért fontos számomra az inspirációs kép és az, hogy a menyasszony közelebb engedjen, hogy megismerjem. Fix ideálom az hogy a kiegészítőnek nem csupán a ruhához kell passzolnia, hanem viselőjéhez is.

Ha ezeket a sorokat olvasod, kérlek engedd meg, hogy kérdezzek, lássalak. Nem baj ha káosz van benned. A menyasszonyok többségénél csak az van, de ezért ne félj. Én kérdezek te válaszolsz és hangolódunk egymásra, addig amíg nincs meg a tökéletes kiegészítő. Nem nem 5 levél után lesz meg az igazi és nem a második levélre nem adok árajánlatot mert tudom hogy lesz még kb 10 kérdésem. (Ha annyira aggódsz a költségvetés miatt, ne idegeskedj oszd meg velem és céltudatosan tudok ajánlani lehetőségeket.) Remélem ez a pár sor neked is segít az elhatározásban, eléri a célját, egy kis magabiztosságot ad ahhoz hogy minden vendéged feledhetetlen menyasszonyként tekintsen rád a nagy napon

Foto: Sipos Kata fotográfus, Arabella Lux Esküvői Ruhaszalon, Szarvas Afrodité, Science Hotel, Ágoston Anita, Mracskó Anikó, Dekor Mágia – Szentes és Bridal Mirage

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük