Úgy tudok a legtöbbet segíteni, ha alapvető információkat osztok meg veled. Lassan 10 éve vagyok a szakmában és nem az első fotózáson vagyok már túl. Így akadt rám az esemény szervezője is, Dankó Réka akinek köszönöm a megtisztelő felkérést. Fantasztikus kis csapatot állított össze és hihetetlen érzékkel álmodta meg a projekt különleges apró részleteit. Modelljeink egy igazi pár volt Rusvai Laura és Pesti Patrik.

Typoteka által készített felirata annyira találó és megkapó, nem véletlen választottam címként. A harsány kék háttér, a dekor visszafogott színei, és a tökéletesen pozicionált világító felirat összessége adja a fotózás központi hangulatát a többi már csak hab a tortán. Miért ajánlom Rékát jó szívvel? Megvallom kicsit szkeptikusan álltam a fotózáshoz, hiszen nagyon szoros időbeosztást jelölt meg a programban, ami nem kicsit hihetetlennek tűnt, de csak tűnt. Mindenki tette a dolgát nem volt üres járat, pörögtek az események és jó volt a hangulat. Fantasztikus szervezőként gondolok vissza rá és remélem még fogunk együtt dolgozni.

Szerettem hogy nyitott volt Réka a gondolataimra. Így született egy különleges orchideás fejdísz is a fotózásra, Laura pedig minden kiegészítőmben tündökölt.

A fotózáson helyet kaptak a finom pántok és a látványosabb birdcage fátylak egyaránt. Bízom abban, hogy ez a pár csodás Lanczky Vivien által készített képkocka, sokak számára lesz inspiráló és megkapó.

Alkotói stáb: Aria hotel, Lovestories by vivilanczky, Tortapingáló, Millefiori Dekor, Sweethart Couture, Horváth-Bíró Annamária MakeUp & hair, Grapanka, Bucek fabrication, Typoteka, Bridal Mirage

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük