ARIA – angyal szabású menyasszonyi fátyol

27.000 Ft44.000 Ft

Szeretnéd ha a ruhád gyönyörű csipke kidolgozását nem rejtené el a fátyol? Akkor ez a fazon csak rád vár. Különleges szabásának köszönhetően a fátyol a fésűnél finom letisztult, nem habos babos hatású, de az uszály része ugyan olyan szép szélesre kiteríthető így a bevonulás hasonló drámai hatást kelt.

A fátylat több díszítésben kérheted egyedi rendelés formájában de itt megtalálod gyöngyös, köves és Preciosa üveggyöngyös változatát is, nem túl hivalkodó de káprázatosan megcsillan a nap fényében. A díszítés a fátyol felső egyharmadát ékesíti és mikor kiválasztod őt ügyelj arra, hogy ne csak a ruhádhoz, hanem hozzád és az ékszereidehez is passzoljon a díszítése.

A fátyol teljes hossza 300 cm, de igény szerint kérheted más hosszúságban is, ehhez vedd fel a kapcsolatot üzenet formájában. A fazon sajátossága, hogy csak 1 rétegben kérheted, így nincs rajta előre hajtható rész.

Törtfehér fátylaimat jó szívvel ajánlom ivory, krém, ekrü, off white és csontszínű ruhákhoz.

A fátylon található átlátszó műanyag fésűt igény szerint átcserélhetjük fém fésűre

Minden csomagom tartalmaz egy anyagmintát, és egy leírást a problémamentes használatért

Minden kiegészítőmet kézzel készítem szegedi műhelyemben

 

Leírás

Aria – hosszú gyönggyel díszített menyasszonyifátyol

Megtaláltad álmaid menyasszonyi ruháját és valami igazán különleges kiegészítőt szeretnél hozzá? Menyasszonyi fátylaim legfőbb jellemzője a finom tapintása, különleges, szép szabásvonala és páratlan kézzel készült díszítése teszi igazi különlegessé. Ha nem találtad meg álmaid fátylát itt a webáruházamban, írj privát üzenetben és megtervezzük azt a menyasszonyi kiegészítőt, ami tökéletesen illik menyasszonyi ruhádhoz és hozzád!

Egyedi rendelés során a konzultáció ingyenes és igénybevehető online, időpont egyeztetést követően Szegeden vagy Budapesten ahol személyesen is meggyőződhetsz kiegészítőink minőségéről.

Fátylaimhoz anyagmintát és leírást mellékelek rengeteg praktikus tanáccsal (mint például tárolásról, tisztításról, vasalásról). Webáruházam vásárolható kiegészítők – az átutalástól számítva – megközelítőleg 5-10 napon belül kerülnek át az általad kiválasztott futárszolgálat részére, akik megközelítően 1-2 napon belül kézbesítik azt neked.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

További információk

Színe

hófehér, törtfehér

díszítése

díszítetlen, gyöngyös, köves, Preciosa üveggyöngy

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ARIA – angyal szabású menyasszonyi fátyol” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük