ARIA – angyal szabású menyasszonyi fátyol

27.000 Ft41.000 Ft

Szeretnéd ha a ruhád gyönyörű csipke kidolgozását nem rejtené el a fátyol? Akkor ez a fazon csak rád vár. Különleges szabásának köszönhetően a fátyol a fésűnél finom letisztult, nem habos babos hatású, de az uszály része ugyan olyan szép szélesre kiteríthető így a bevonulás hasonló drámai hatást kelt.

A fátylat több díszítésben kérheted egyedi rendelés formájában de itt megtalálod gyöngyös, köves és Preciosa üveggyöngyös változatát is, nem túl hivalkodó de káprázatosan megcsillan a nap fényében. A díszítés a fátyol felső egyharmadát ékesíti és mikor kiválasztod őt ügyelj arra, hogy ne csak a ruhádhoz, hanem hozzád és az ékszereidehez is passzoljon a díszítése.

A fátyol teljes hossza 300 cm, de igény szerint kérheted más hosszúságban is, ehhez vedd fel a kapcsolatot üzenet formájában. A fazon sajátossága, hogy csak 1 rétegben kérheted, így nincs rajta előre hajtható rész.

Törtfehér fátylaimat jó szívvel ajánlom ivory, krém, ekrü, off white és csontszínű ruhákhoz.

A fátylon található átlátszó műanyag fésűt igény szerint átcserélhetjük fém fésűre

Minden csomagom tartalmaz egy anyagmintát, és egy leírást a problémamentes használatért

Minden kiegészítőmet kézzel készítem szegedi műhelyemben

 

Leírás

ARIA – angyal szabású menyasszonyi fátyol

Leírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

További információk

Színe

hófehér, törtfehér

díszítése

díszítetlen, gyöngyös, köves, Preciosa üveggyöngy

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ARIA – angyal szabású menyasszonyi fátyol” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük