Csipkés gyűrűpárna a legfinomabb franciacsipkével

5.500 Ft

 

A párna legfőbb ékessége a különleges csipkéje ami Francia országból érkezett és beborítja a párna teljes felületét. Közepét nem ékesíti más, csupán egyetlen egy kő, amihez a 3 mm-es organza szalagot rögzítettem, hogy a gyűrűiteket feltudjátok rá rögzíteni.

A párna mérete 15*15 cm, színe tört fehér/világos krém.  egyszerű minden cicoma nélkül mégis a különleges anyagfelhasználásnak köszönhetően finom, romantikus kiegészítője lehet gyűrűiteknek

Leírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

További információk

Színe:

Fehér – köves, Krém – köves, Krém – Swarovski üveggyönggyel

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Csipkés gyűrűpárna a legfinomabb franciacsipkével” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük