Bella – hosszú csipkés fátyol

A finom franciacsipke lágy játéka a szélben, könnyedén ejti rabul bármelyik női szívet. Ez az páratlan kidolgozottságú fátylat két verzióban, sima és előrehajtható változatában kérheted elképzelésednek megfelelően. A fátyol tekintélyt parancsoló hosszúsága nem csupán pazar, hanem igazi unikumnak is számít a legszebb bazilika padsorai között is. Egyedi rendelés formájában számtalan csodás csipke közül választhatsz amiket az alábbi linken tudod megtekinteni. Válaszd ki a szívedhez legközelebb álló 2 3 kedvenc csipkédet, küld el a számát és a ruhád képét üzenetben és egy gyors stílus elemzést követően küldöm árajánlatomat. 

Leírás

Bella – franciacsipkével díszített hosszú menyasszonyifátyol

Megtaláltad álmaid menyasszonyi ruháját és valami igazán különleges kiegészítőt szeretnél hozzá? Menyasszonyi fátylaim legfőbb jellemzője a finom tapintása, különleges, szép szabásvonala és páratlan kézzel készült díszítése teszi igazi különlegessé. Ha nem találtad meg álmaid fátylát itt a webáruházamban, írj privát üzenetben és megtervezzük azt a menyasszonyi kiegészítőt, ami tökéletesen illik menyasszonyi ruhádhoz és hozzád!

Egyedi rendelés során a konzultáció ingyenes és igénybevehető online, időpont egyeztetést követően Szegeden vagy Budapesten ahol személyesen is meggyőződhetsz kiegészítőink minőségéről.

Fátylaimhoz anyagmintát és leírást mellékelek rengeteg praktikus tanáccsal (mint például tárolásról, tisztításról, vasalásról). Webáruházam vásárolható kiegészítők – az átutalástól számítva – megközelítőleg 5-10 napon belül kerülnek át az általad kiválasztott futárszolgálat részére, akik megközelítően 1-2 napon belül kézbesítik azt neked.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

További információk

Színe:

Fehér, törtfehér

Hosszúság:

300 cm – 1 rétegű, 100/300 cm – előrehajtható

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bella – hosszú csipkés fátyol” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük