Boglárka - virág hajdísz • Bridal Mirage - egyedi esküvői kiegészítők
Boglárka - organza hajdísz BRIDAL MIRAGE (3)
Boglárka - organza hajdísz BRIDAL MIRAGE (1)birdcage fátyol organza virággalmenyasszonyi-virag-hajdisz-boglarka-4menyasszonyi-virag-hajdisz-boglarka-2

Boglárka – virág hajdísz

4.300 Ft

A virág szirmait egyenként, kézzel szabtam és formáltam meg, talán azért is olyan tetszetős sokak számára. A virág közepét mirtuszt idéző bibékkel tettem izgalmasabbá és különlegesebbé, ami illeszkedik a virág színéhez. A virágot kontytű segítségével rögzítheted a frizurádhoz. A virág átmérője megközelítően 9 cm és virág egyedi formája miatt, romantikusabb menyasszonyoknak ajánlom jó szívvel.

A virágot bátran viselheted fátyollal,  birdcage fátyollal, vagy csupán magában is csodás megjelenést biztosít viselője számára.

Az ár 1 darab virágra vonatkozik!

Kiválasztás törlése

Termékleírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Van ismerősöd, aki esküvőre készül? Mutasd meg neki! Köszönjük!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter

További információk

Színe:

fehér, krém, púder, rózsaszín

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Boglárka – virág hajdísz”