Boglárka – virág hajdísz

4.800 Ft5.000 Ft

A virág szirmait egyenként, kézzel szabtam és formáltam meg, talán azért is olyan tetszetős sokak számára. A virág közepét mirtuszt idéző bibékkel tettem izgalmasabbá és különlegesebbé, ami illeszkedik a virág színéhez. A virágot kontytű segítségével rögzítheted a frizurádhoz. A virág átmérője megközelítően 9 cm és virág egyedi formája miatt, romantikusabb menyasszonyoknak ajánlom jó szívvel.

A virágot bátran viselheted fátyollal,  birdcage fátyollal, vagy csupán magában is csodás megjelenést biztosít viselője számára.

Az ár 1 darab virágra vonatkozik!

Cikkszám: 41/004 Kategória:

Leírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

További információk

Színe:

fehér, krém, púder, rózsaszín

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Boglárka – virág hajdísz” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük