Boglárka – virág hajdísz

4.800 Ft5.000 Ft

A virág szirmait egyenként, kézzel szabtam és formáltam meg, talán azért is olyan tetszetős sokak számára. A virág közepét mirtuszt idéző bibékkel tettem izgalmasabbá és különlegesebbé, ami illeszkedik a virág színéhez. A virágot kontytű segítségével rögzítheted a frizurádhoz. A virág átmérője megközelítően 9 cm és virág egyedi formája miatt, romantikusabb menyasszonyoknak ajánlom jó szívvel.

A virágot bátran viselheted fátyollal,  birdcage fátyollal, vagy csupán magában is csodás megjelenést biztosít viselője számára.

Az ár 1 darab virágra vonatkozik!

Cikkszám: 41/004 Kategória:

Leírás

Boglárka – textil virág hajdísz

Megtaláltad álmaid menyasszonyi ruháját és valami igazán különleges kiegészítőt szeretnél hozzá? Menyasszonyi hajdíszeim legfőbb jellemzője az egyedülálló és magával ragadó stílusa. Mivel minden esküvői kiegészítőmet egyedileg kézzel készítem, ezért ha bármi apró eltérét találsz benne, szeresd hiszen ez garancia arra hogy nem mindennapi magyar kézműves terméket tartasz a kezedben! Ha nem találtad meg álmaid hajdíszét vagy fejdíszét itt a webáruházamban, írj privát üzenetben és megtervezzük azt a menyasszonyi kiegészítőt, ami tökéletesen illik menyasszonyi ruhádhoz és hozzád!

Egyedi rendelés során a konzultáció ingyenes és igénybevehető online, időpont egyeztetést követően Szegeden vagy Budapesten ahol személyesen is meggyőződhetsz kiegészítőink minőségéről.

Webáruházam vásárolható kiegészítők – az átutalástól számítva – megközelítőleg 5-10 napon belül kerülnek át az általad kiválasztott futárszolgálat részére, akik megközelítően 1-2 napon belül kézbesítik azt neked.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

További információk

Színe:

fehér, krém, púder, rózsaszín

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Boglárka – virág hajdísz” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük