Csipkés gyűrűpárna, zsinoros csipkével

5.500 Ft

A párnát csipkéjét egy kontrasztos „zsinor” azaz egy finom fonal szál varázsolja kontrasztosabbá. ha a ruhádat ilyen csipke ékesíti, ne gondolkozz sokat, hidd el ez lesz a tökéletes választás gyűrűitek számára! A párna közepét finom foglalatos strassz ékesíti, amiből finom organza szálak jönnek ki, hogy vigyázzanak gyűrűitekre.

A párna mérete megközelítően 15*15 cmes így felnőtt és gyermeki kézben is fantasztikusan mutat. A finom csipke nem befolyásolja az esküvő stílusát, hiszen rengeteg stílushoz remekül passzol azért, hogy tuti ne fogj mellé. A párnát fehér és törtfehér színben tudom elkészíteni. Utóbbi tökéletes választás ivory, krém, off white színű ruhákhoz, hiszen  ezek a színek mind egy árnyalatot jelentenek attól függetlenül, hogy a divatházak máshogy nevezik.

Leírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

További információk

Színe

Fehér, Törtfehér/ivory/off white/ekrü

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Csipkés gyűrűpárna, zsinoros csipkével” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük