Csipkés gyűrűpárna, zsinoros csipkével • Bridal Mirage - egyedi esküvői kiegészítők
csipkés gyűrűpárna 1307 (1)
csipkés gyűrűpárna 1307 (2)csipkés gyűrűpárna webáruház esküvő 1307

Csipkés gyűrűpárna, zsinoros csipkével

4.800 Ft

A párnát csipkéjét egy kontrasztos “zsinor” azaz egy finom fonal szál varázsolja kontrasztosabbá. ha a ruhádat ilyen csipke ékesíti, ne gondolkozz sokat, hidd el ez lesz a tökéletes választás gyűrűitek számára! A párna közepét finom foglalatos strassz ékesíti, amiből finom organza szálak jönnek ki, hogy vigyázzanak gyűrűitekre.

A párna mérete megközelítően 15*15 cmes így felnőtt és gyermeki kézben is fantasztikusan mutat. A finom csipke nem befolyásolja az esküvő stílusát, hiszen rengeteg stílushoz remekül passzol azért, hogy tuti ne fogj mellé. A párnát fehér és törtfehér színben tudom elkészíteni. Utóbbi tökéletes választás ivory, krém, off white színű ruhákhoz, hiszen  ezek a színek mind egy árnyalatot jelentenek attól függetlenül, hogy a divatházak máshogy nevezik.

Kiválasztás törlése
Cikkszám: 1307. Kategória: .

Termékleírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Van ismerősöd, aki esküvőre készül? Mutasd meg neki! Köszönjük!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter

További információk

Színe

Fehér, Törtfehér/ivory/off white/ekrü

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Csipkés gyűrűpárna, zsinoros csipkével”