Diana - menyasszonyi öv • Bridal Mirage - egyedi esküvői kiegészítők
menyasszonyi-ov-puder-szinu-viragos-diana-3
menyasszonyi-ov-puder-szinu-viragos-diana-2menyasszonyi-ov-puder-szinu-viragos-diana-1_mg_3637x

Diana – menyasszonyi öv

Ezt a csodálatos menyaszonyi övet nem csupán púder színben tudom elkészíteni neked, de kétség sem fér hozzá, hogy így ebben a színben szeretitek a leginkább. Finom lágy színe a legegyszerűbb ruhát is feldobja és az aprólékos kidolgozottság az ami mindenkit elbűvöl. Az öv teljes hosszúsága 250 cm, így minden derékra tökéletesen passzol!

Ezt az övemet elsősorban finom visszafogott ruhához ajánlom jó szívvel akár neked is

 

 

Érdekel!

Cikkszám: 31/2010. Kategória: . Címke: .

Termékleírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Van ismerősöd, aki esküvőre készül? Mutasd meg neki! Köszönjük!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter

További információk

Színe:

púder, egyéb

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Diana – menyasszonyi öv”