Csillogó strassz menyasszonyi övek • Bridal Mirage - egyedi esküvői kiegészítők
strassz menyasszonyi öv (1)
Strassz öv 001strassz-menyasszonyi-ov-002-daalarna ruhamenyasszonyi-ov-gyongyos-003strassz menyasszonyi öv (3)strassz menyasszonyi öv (2)

Csillogó strassz menyasszonyi övek

10.000 Ft13.000 Ft

Karcsú vonalaidat szívesen feldobnád egy kis plusz csillogással? Kristály kirakásos menyasszonyi öv azoknak akik egyszerű de mutatós ruhájukat szeretnék feldobni valami különleges aprósággal és kápráztass el mindenkit. Egy apróság, egy örök emlék.

Az öv megközelítően 2 cm széles, krém színű szatén szalagra van dolgozva. A díszített rész hossza megközelítően 44 cm, szélessége 2,5 cm, az öv teljes hossza 250 cm.

Kiválasztás törlése
Cikkszám: nincs feltételhez kötve. Kategória: .

Termékleírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Van ismerősöd, aki esküvőre készül? Mutasd meg neki! Köszönjük!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter

További információk

Motívum

001, 002, 003, 004, 005

Szín

hófehér, törtfehér

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Csillogó strassz menyasszonyi övek”